Tsukiji Fiskemarked inkl. sushi-frokost

Tsukiji Fiskemarked inkl. sushi-frokost

Tsukiji Fiskemarked inkl. sushi-frokost

Destination: Tokyo
Varighed: Ca. 3 timer
Afgang: Kl. 8.30
Dage: Normalt hver mandag, tirsdag, torsdag, fredag og lørdag
Pris: 590 kr.
Gruppestørrelse: Maks. 6 personer
Bemærk: Kan kun købes som tillæg til en rejse bestilt gennem Japanspecialisten

Varekategorier: ,

I har måske hørt, at Tokyos berømte fiskemarked Tsukiji er flyttet til et nyt sted, som hedder Toyosu. Det er dog kun det indre marked, hvor tunaktionen og engrossalg fandt sted, og som havde meget begrænset adgang for turister. På denne tur besøger I den ydre del af det gamle Tsukiji Fiskemarked, hvor alle restauranterne og madrelaterede butikker stadig har åbent. Her kan I fordybe jer i alt godt – og mærkeligt – fra havet. Her er kreaturer, man aldrig havde tænkt sig fandtes og da slet ikke forestillet sig, at man kunne spise! I selskab med jeres engelsktalende guide gør I stop mange interessante steder og smager en masse lækkerier – både fisk og andre ting – undervejs. Til sidst spiser I frokost på en sushi-restaurant, hvor I smager sushi så frisk, som I aldrig har fået den før.

Bemærk:
Denne tur gennemføres på engelsk af lokal japansk instruktør. Der kan derfor være en lokal accent, som gør at visse ting udtales anderledes end korrekt skoleengelsk.

Oversigt

Under denne sightseeingtur oplever I:

 • Tsukiji Ydre Fiskemarked med smagsprøver, fx sake, omelet og fiskefrikadeller i japansk stil
 • Frokost med sushi

Mødetid:

Kl. 8.15

Afgang:

Præcis kl. 8.30

Afslutning:

Ca. kl. 11.30

Vigtige bemærkninger:

 • Hvis du har nogen form for allergi eller andre restriktioner for, hvad du spiser, så oplys venligst dette ved bestilling
 • Husk behageligt fodtøj – der gås en del på denne tur
 • Sandaler er ikke tilladt på markedet
 • Afslutningstidspunkt kan ikke garanteres – fortæl os venligst i forvejen, hvis du har en anden aftale lige efter

Program:

 • I mødes med guiden kl. 8:15 ved Tsukiji Honganji-templet, der ligger tæt på Tsukiji Station (metro). Efter registrering hos guiden og efter at have hilst på alle starter turen kl. 8.30. I får en guidet tur rundt i Tsukiji Ydre Fiskemarked, hvor guiden vil fortælle om stedets fantastiske historie. Tsukiji var verdens største fiskemarked og har stadig meget at byde på. Undervejs smager I på mange af de lækre produkter, der bliver solgt her – ikke kun fisk! Det afhænger af årstiden, men I kan fx smage japansk æggekage, dashi-suppe, sake eller te.
 • I slutter af på en lokal restuarant, hvor I får dugfrisk sushi fra markedet.
 • Turen slutter ca. kl. 11:30, samme sted som den startede – Tsukiji Honganji-templet. Herfra tager I selv hjem eller videre i byen.

Inkluderet i prisen:

 • Engelsktalende guide
 • Smagsprøver
 • Frokost

Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport til og fra mødestedet ved Tsukiji fiskemarked

Priser:

Kategori:VoksenBarn (6-11 år)
Pris:590 DKK450 DKK
Alle priser er per person.
Bemærk, at dette ikke er en privat tur. Private ture kan bookes på forespørgsel.

Reservation:

Denne udflugt kan kun købes som en del af en rejse med os. Ønsker I at bestille, behøver I blot oplyse os pakkerejsens ordrenummer, hvilken dato I ønsker samt navn og alder på alle, der skal deltage i turen. Hvis I ikke har bestilt en rejse endnu men er i gang med en forespørgsel på en rejse hos os, kan I oplyse i forespørgslen, at I ønsker denne udflugt. Følg linket nederst på siden.

Bemærkninger:

 • Der tages forbehold for ændringer i programmet pga. uforudsete forhold.
 • Denne tur kan kun købes som tillæg til en rejse bestilt gennem Japanspecialisten. Har I ikke bestilt jeres pakkerejse igennem os, har vi desværre ikke mulighed for at hjælpe jer. På nedenstående link har I dog mulighed for at købe visse udflugter online gennem vores japanske samarbejdspartner: Book udflugter online

Om Japanspecialisten

Vi tilbyder alle vores gæster en vifte af spændende og unikke oplevelser, så jeres ferie kan blive så rig som mulig. Vi laver både færdige rejsepakker og skræddersyede rejser, der passer præcis til jer. Læs mere om vores rejser og send en forespørgsel her:

Rejser til Japan

Praktisk information

Det er en god idé at forberede sig godt, inden man ankommer til Japan for første gang. Det er en meget anderledes kultur, og mange ting foregår på en helt anden måde end i vores verden. Vi har sammensat en praktisk guide med gode råd til, hvad man bør overveje, før man rejser afsted mod Japan.

Læs vores guide her