Tokyo Morgen – halvdagstur

Tokyo Morgen – halvdagstur

Tokyo Morgen – halvdagstur

Destination: Tokyo
Varighed: Kl. 9.00 – 13.15 (ekskl. transport ud og hjem)
Afgang: Dagligt, 04. jan. – 30. dec. (dog ikke 18. og 25. feb.)
Pris: Voksen: 330 kr. – Barn: 180 kr.
Bemærk: Kan kun købes som tillæg til en rejse bestilt gennem Japanspecialisten

Varekategorier: ,

Det kan være svært at få overblikket over verdens største metropol. Denne sightseeingtur giver jer mulighed for at få en bedre forståelse af byen. Vores engelsktalende guide viser jer de største seværdigheder og vigtigste distrikter i Tokyo. I besøger både Meiji-helligdommen, Asakusa Kannon-templet og Kejserpaladsets smukke haver. Desuden kører I forbi det japanske parlament og det fashionable distrikt Ginza.

Bemærk:

Denne tur gennemføres på engelsk af lokal japansk guide. Der kan derfor være en lokal accent, som gør at visse ting udtales anderledes end korrekt skoleengelsk. I visse perioder kan der være mange andre gæster ved de seværdigheder, som besøges. Dette kan betyde, at evt. info om stedet gives i bussen, da det kan være svært at få samlet alle gæster ved seværdigheden.

Oversigt

Under denne sightseeingtur oplever I:

 • Meiji Jingu helligdommen
 • Det japanske parlament (forbikørsel)
 • Imperial Palace East Gardens, haven ved kejserpaladset*
 • Asakusa Kannon Tempel
 • Nakamise Shoppinggade
 • Ginza (forbikørsel)

Bemærk

*) Mandag og fredag, samt enkelte andre dage, hvor haven er lukket, besøges Imperial Palace Plaza i stedet for Imperial Palace East Gardens

07.30 – 08.30:

I bliver afhentet af vores guide fra et af de større hoteller i Tokyo. Hvis jeres hotel ikke har afhentningsservice, finder vi et nærliggende hotel, hvor I kan blive hentet.

09.00 – 12.30:

Turen starter med at køre ud til kvarteret Harajuku. Her ligger en kæmpe hellig skov, hvor Meiji Jingu helligdommen er at finde. Jeres guide fortæller om helligdommens historie og om, hvordan de lokale Tokyo-boere gør brug af den (30 min.). I fortsætter turen ved at køre forbi det nationale parlament (National Diet Building), inden I ankommer til kejserpaladset. Bemærk, at kejserfamilien i Japan er omgærdet af mystik, og det derfor ikke er muligt at besøge selve paladset. Det nærmeste I kommer er paladsets østlige haver, som I besøger på denne tur (40 min.). I fortsætter nordpå til Asakusa, hvor I besøger Tokyos ældste tempel og Nakamise shoppinggaden, hvor I kan købe traditionelle souvenirs (45 min.). Til sidst kører I forbi det fashionable distrikt Ginza, hvor alle de fine butikker ligger.

Ca. kl. 13.15:

Turen slutter ved Yurakucho Station. Her kan I selv finde tilbage til jeres hotel eller tage videre ud i byen.

Inkluderet i prisen:

 • Transport (bus)
 • Engelsktalende guide
 • ‘Pick up’ fra større hoteller i Tokyo
 • ‘Drop off’ i Yurakucho

Ikke inkluderet i prisen:

 • Måltider
 • Transport tilbage til hotellet

Priser:

Kategori:VoksenBarn (6-11 år)
Pris:330 DKK180 DKK

Alle priser er per person.

Reservation:

Denne udflugt kan kun købes som en del af en rejse med os. Ønsker I at bestille, behøver I blot oplyse os pakkerejsens ordrenummer, hvilken dato I ønsker samt navn og alder på alle, der skal deltage i turen. Hvis I ikke har bestilt en rejse endnu men er i gang med en forespørgsel på en rejse hos os, kan I oplyse i forespørgslen, at I ønsker denne udflugt. Følg linket nederst på siden.

Bemærkninger:

 • Der tages forbehold for ændringer i programmet pga. uforudsete forhold.
 • Denne tur kan kun købes som tillæg til en rejse bestilt gennem Japanspecialisten. Har I ikke bestilt jeres pakkerejse igennem os, har vi desværre ikke mulighed for at hjælpe jer. På nedenstående link har I dog mulighed for at købe visse udflugter online gennem vores japanske samarbejdspartner: Book udflugter online

Om Japanspecialisten

Vi tilbyder alle vores gæster en vifte af spændende og unikke oplevelser, så jeres ferie kan blive så rig som mulig. Vi laver både færdige rejsepakker og skræddersyede rejser, der passer præcis til jer. Læs mere om vores rejser og send en forespørgsel her: Rejser til Japan

Handelsbetingelser

Praktisk information

Det er en god idé at forberede sig godt, inden man ankommer til Japan for første gang. Det er en meget anderledes kultur, og mange ting foregår på en helt anden måde end i vores verden. Vi har sammensat en praktisk guide med gode råd til, hvad man bør overveje, før man rejser afsted mod Japan.
Læs vores guide her