Tokyo Eftermiddag – halvdagstur

Tokyo Eftermiddag – halvdagstur

Tokyo Eftermiddag – halvdagstur

Destination: Tokyo
Varighed: Kl. 13.40 – 17.30 (ekskl. transport ud og hjem)
Afgang: Dagligt, 01. jan. – 29. dec. (dog ikke 18. og 25. feb.)
Pris: Voksen: 360 kr. – Barn: 210 kr.
Bemærk: Kan kun købes som tillæg til en rejse bestilt gennem Japanspecialisten

Varekategorier: ,

Få et bedre overblik over verdens største metropol. Denne eftermiddags sightseeingtur giver jer mulighed for at få en bedre forståelse af byen, hvor vores engelsktalende guide vil vise jer de største seværdigheder og vigtigste distrikter, byen rummer. I starter turen med udsigt over byen fra 152 meters højde, fortsætter forbi Kejserpaladset og Ginza, besøger Tokyos ældste tempel i Asakusa og slutter af med et lækkert river cruise.

Oversigt

Under denne sightseeingtur oplever I:

 • Udsigt over Tokyo fra World Trade Center Building
 • Imperial Palace Plaza, Kejserpaladset
 • Ginza (forbikørsel)
 • Asakusa Kannon tempel
 • Nakamise Shoppinggade
 • Sumida River Cruise

12.15 – 13.20:

I bliver afhentet af vores guide fra et af de større hoteller i Tokyo. Hvis jeres hotel ikke har afhentningsservice, finder vi et nærliggende hotel, hvor I kan blive hentet.

13.40 – 17.30:

I starter med en kort gåtur fra Hamamatsu Bus Terminal til World Trade Center Building. Fra det 152 meter høje obervationsdæk har I en flot udsigt ud over Tokyo og Tokyo Bay (20 min.). Herefter kører I hen til Kejserpaladsets hovedindgang, hvor I gør et kort stop (10 min.) ved den berømte Nijubashi Bridge – det tætteste, man kan komme den sky kejserfamilie. I kører gennem det mondæne shoppingområde Ginza, inden I ankommer til Asakusa hvor I besøger Asakusa Kannon templet og Nakamise gaden med de mange håndværks- og souvenir butikker (45 min). Til sidst hopper I på en båd, hvor I får en dejlig sejltur ned af Sumida floden (40 min.). Her ser I Tokyo’s smukke skyline, som stille og roligt lyser op ved skumringstid.

Ca. 17.30 – 17.50:

I kan selv vælge, om I vil sættes af ved Tokyo Station (ca. 17:30) eller Hamamatsucho Bus Terminal (ca. 17:50). Herfra kan I selv finde tilbage til jeres hotel eller tage videre ud i byen.

Inkluderet i prisen:

 • Transport (bus)
 • Engelsktalende guide
 • Cruise på Sumida floden
 • ‘Pick up’ fra større hoteller i Tokyo
 • ‘Drop off’ i Hamamatsucho Bus Terminal eller Tokyo Station

Ikke inkluderet i prisen:

 • Måltider
 • Transport tilbage til hotellet

Priser:

Kategori:VoksenBarn (6-11 år)
Pris:360 DKK210 DKK
Alle priser er per person.

Reservation:

Denne udflugt kan kun købes som en del af en rejse med os. Ønsker I at bestille, behøver I blot oplyse os pakkerejsens ordrenummer, hvilken dato I ønsker samt navn og alder på alle, der skal deltage i turen. Hvis I ikke har bestilt en rejse endnu men er i gang med en forespørgsel på en rejse hos os, kan I oplyse i forespørgslen, at I ønsker denne udflugt. Følg linket nederst på siden.

Bemærkninger:

 • Der tages forbehold for ændringer i programmet pga. uforudsete forhold.
 • Denne tur kan kun købes som tillæg til en rejse bestilt gennem Japanspecialisten. Har I ikke bestilt jeres pakkerejse igennem os, har vi desværre ikke mulighed for at hjælpe jer. På nedenstående link har I dog mulighed for at købe visse udflugter online gennem vores japanske samarbejdspartner: Book udflugter online

Om Japanspecialisten

Vi tilbyder alle vores gæster en vifte af spændende og unikke oplevelser, så jeres ferie kan blive så rig som mulig. Vi laver både færdige rejsepakker og skræddersyede rejser, der passer præcis til jer. Læs mere om vores rejser og send en forespørgsel her: Rejser til Japan

Praktisk information

Det er en god idé at forberede sig godt, inden man ankommer til Japan for første gang. Det er en meget anderledes kultur, og mange ting foregår på en helt anden måde end i vores verden. Vi har sammensat en praktisk guide med gode råd til, hvad man bør overveje, før man rejser afsted mod Japan.

Læs vores guide her