Storby, templer og havet – 13 dage

Storby, templer og havet – 13 dage

Fra : 15990 DKK

Storby, templer og havet – 13 dage

Destinationer: Tokyo, Kyoto, Okinawa og Kerama øerne
Varighed: 13 dage
Rejseperiode: Hele året
Pris: Fra 15.990 kr.
Afrejse: København (kontakt os for andre lufthavne)

Tokyo, Kyoto og Okinawa. Japans mest imponerende landskaber på 13 dage. Verdens største by Tokyo, skatkammeret Kyoto og strandparadiset Okinawa med de uspolerede, naturskønne og næsten mennesketomme Kerama øer. Fly, indenrigstransport og hotel – vi har sørget for alt. I slapper bare af og lader jeres sanser bombardere af Japans fantastiske kultur og natur.

Oversigt

Dag 01: Afrejse
Dag 02: Ankomst og sightseeing i Tokyo
Dag 03: Tokyo – Neonlys og gademode
Dag 04: Tokyo – Udflugt til Fujiyama eller Nikko
Dag 05: Kyoto – Guldtemplet og Nijo-borgen
Dag 06: Kyoto – Den filosofiske sti, Sølvtemplet og Kiyomizudera
Dag 07: Kyoto – Udflugt til Nara eller Miho Museet
Dag 08: Naha – Okinawas hovedø med gourmetoplevelser
Dag 09: Tokashiki – Sejltur til Kerama øerne
Dag 10: Tokashiki – Dykning, snorkling og afslapning på stranden
Dag 11: Tokashiki – Cykeltur rundt om øen og afslapning på stranden
Dag 12: Tokyo Lufthavn – Sidste overnatning
Dag 13: Hjemrejse

Inkluderet i prisen:

 • Flybillet København – Tokyo t/r
 • Indenrigsfly Osaka – Okinawa / Okinawa – Tokyo
 • Alle skatter og afgifter
 • Transfer mellem Tokyo Narita lufthavn – hotel i Tokyo
 • Rejse med højhastighedstoget Shinkansen Tokyo – Kyoto
 • Transfer mellem hotel i Kyoto – Osaka Itami lufthavn
 • Færge Naha – Tokashiki t/r
 • 3 overnatninger på 3* hotel i Tokyo (ekskl. morgenmad)
 • 3 overnatninger på 3* ryokan i Kyoto (ekskl. morgenmad)
 • 1 overnatning på 3* hotel i Naha med morgenmad
 • 3 overnatninger på 2* Tokashiki Marine Village med halvpension
 • 1 overnatning på 3* hotel i Tokyo Narita lufthavn
 • Gåguide, bykort og handy guide til Tokyo
 • Gåguide og anden information om Kyoto
 • Praktiske informationer om rejse i Japan

Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport og ture, der ikke er nævnt ovenfor
 • Måltider, der ikke er nævnt ovenfor
 • Lokale byskatter, som ikke kan opkræves hjemmefra
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes, 649 DKK)

Priser og reservation:

Priser og perioder:EnkeltværelseTosengsværelseTresengsværelse
Normalpris18.990 DKK15.990 DKK14.990 DKK
Højsæsonstillæg*+1.000 ~ 3.000 DKK+1.000 ~ 3.000 DKK+1.000 ~ 3.000 DKK
Super-højsæsonstillæg**+3.000 ~ 5.000 DKK+3.000 ~ 5.000 DKK+3.000 ~ 5.000 DKK

Firesengsværelse også muligt, kontakt os for priser.
Alle priser er per person.
*) Højsæson i Japan er ca. 10. – 25. april, 25. juni – 31. juli og 01. september – 15. november.
**) Super-højsæson i Japan er 15. marts – 10. april, 25. april – 10. maj og 01. – 31. august.
Ovennævte priser er fra-priser, og kan variere meget i henhold til pladssituationen på fly og hotel.
Man kan få en fornuftig pris, hvis man er ude i god tid (9 måneder i forvejen).
Prisforskellen kan være 1.000-5.000 kr. pr. person afhængig af tidspunktet for reservation.
Japanspecialisten udarbejder selvfølgelig rejsen til den bedst mulige pris og løsning, iht. de rejsendes ønsker og fleksibilitet.

Passer rejsen ikke til dine ønsker?

Vi kan altid justere i programmet, så du får de oplevelser med, du drømmer om.
Kontakt os herom for mere information.

Book i god tid!

Japan vokser i popularitet som rejsemål, og derfor anbefaler vi at booke i så god tid som muligt. Vi gør hvad vi kan, men kan desværre ikke altid booke hoteller og fly, hvis vi kun er få måneder fra afrejse. Særligt er det vigtigt at være i god tid når det gælder rejser i påsken/kirsebærblomstringen, sommerferien (juli/august) og efteråret (oktober/november).

Overnatning

3* hotel i det centrale Tokyo

I bor på et tre-stjernet hotel i et af Tokyos knudepunkter, med nem adgang til byens super effektive offentlige transport. Jeres værelser er veludstyrede og vestlige i stil. De er rene og pæne, omend noget små.

3* traditionelt ryokan, Kyoto

Traditionel overnatning i hjertet af Kyoto. Smukt indrettet med kvalitetsmøbler af træ og med en meditativ stenhave. Japanske såvel som vestlige værelser, der begge kombinerer moderne faciliteter med japansk elegance. God plads og bekvemme møbler.

3* hotel i det centrale Naha

Funktionelt hotel med en fantastisk beliggenhed i Naha, så I nemt kan komme rundt. Butikker, restauranter og seværdigheder i nærområdet.

Tokashiku Marine Village, Tokashiki 2*

Det to-stjernede hotel er holdt i en lidt gammeldags stil, men værelserne er rene, funktionelle og nyistandsatte. Der er hotelrestaurant og også en kiosk på hotellet, hvor man kan købe drinks og snacks. Hotellet formidler dykkerture til det nærliggende koralrev.

3* hotel i Tokyo Narita Lufthavn

Nyd sidste aften i Japan på lækkert hotel i kort afstand til lufthavnen. Hotellet har mange faciliteter og store, dejlige værelser. Gratis shuttlebus til Tokyo Narita lufthavn, og nem adgang til station og shoppingcenter.

Praktisk information

Det er en god idé at forberede sig godt, inden man ankommer til Japan for første gang. Det er en meget anderledes kultur, og mange ting foregår på en helt anden måde end i vores verden. Vi har sammensat en praktisk guide med gode råd til, hvad man bør overveje, før man rejser afsted mod Japan.

Læs vores guide her

Program for Storby, Templer og Havet

Planlægger du at rejse til Japan? Du får det perfekte eventyr ved at kombinere kulturelle Kyoto, det uberørte Stillehavsparadis Okinawa og det pulserende Tokyo.

 

Dag 1:

Afrejse fra Kastrup.

Dag 2 – 4: Tokyo

I ankommer til Tokyo. Efter immigration og toldbehandling fortsætter I med lufthavnsbus til Tokyo Centrum. Østens metropol, Tokyo, er en storby udover det sædvanlige. Byen forener Japans dybe traditioner og stærke kultur med det nyeste indenfor innovativt design, niche-butikker og Michelin-restauranter.

Tokyo har noget for alle: I kan fordybe jer i kulturelle oplevelser, templer og japanske haver, eller I kan udnytte tiden på det seneste indenfor moderne arkitektur, high-tech udstyr og gourmet-oplevelser. I har tre overnatninger i Tokyo. Jeres hotel ligger i et af Tokyos pulserende knudepunkter. Herfra kører utallige metro- og toglinjer, så I kan komme frem til alle Tokyos seværdigheder og attraktioner indenfor få minutter. I nærområdet finder I også utallige barer, restauranter, shoppingcentre, niche-butikker og cafeer.

Dag 5 – 7: Kyoto

Med højhastighedstog ankommer I til Japans gamle hovedstad Kyoto. Kyoto er et vaskeægte skatkammer af uvurderlige oplevelser og med tre overnatninger har I rig mulighed for at gå på opdagelse. I kan vandre blandt majestætiske bambusskove ved Kodai-ji templet eller se ud over hele byen fra Kiyomizu templet med de hellige kilder. Samurai-borgen Nijo med det såkaldte nattergalegulv, der ”kvidrer,” uanset hvor stille man lister sig hen, er et andet must. Den levende kultur trives også i bedste velgående her. Se traditionelt kabuki-teater eller et andet show i Gion Corner, hvor man også kan være heldig at få et flygtigt glimt af en vaskeægte geisha. Vi anbefaler, at man bestiller en sightseeingtur for at få så meget med som muligt, deriblandt et besøg på det gamle Kejserpalads, som man ellers skal bestille tid til i forvejen. I kan desuden købe fine ting i Kyoto, såsom silke, papir og vifter, og Kyoto er berømt for sin mad og te.

Dag 8: Naha og Okinawa øen

Fra Kyoto kører I igen med transfer til Osaka lufthavn hvorfra I flyver til Okinawas hovedstad, Naha. I overnatter på et centralt tre-stjernet hotel. Gå en tur på den farverige shoppinggade Kokusaidori om aftenen og oplev en atmosfære helt anderledes fra Japans ”fastland” – mere afslappet og åben.

Dag 9 – 11: Kerama øerne

Fra Naha sejler I nu ud til Tokashiki, den største af Kerama øerne, der dog stadig kun har omtrent 700 beboere. Her er naturen i højsædet: grønne bakker, blændende hvide strande, turkisblå hav og næsten ingen mennesker – kommer I udenfor den japanske sæson kan I have det næsten for jer selv! I bor på hotellet Tokashiki Marine Village, der ligger lige ved den skønne Tokashiku strand. Denne strand har smukke koralrev som I kan se, hvis I dykker, men på bare en almindelig snorkeltur kan I møde eksotiske fisk og store havskildpadder. Eller hvorfor ikke nyde udsigten over stranden fra balkonen på jeres værelse – måske med en drink eller snack fra hotellets indbyggede kiosk? Morgen- og aftensmåltider sørger hotellet for i form af varierede buffeter i den fine restaurant. I har tre overnatninger på denne fredelige ø, så der er også tid til at gå på opdagelse eller til at besøge nogle af de nærliggende ubeboede øer.

Dag 12 til 13 – Tokyo / Hjemrejse

I tager færgen tilbage til Naha og flyver til Tokyo Narita lufthavn. Her har I en enkelt overnatning på hotel i nærheden af lufthavnen inden I næste morgen igen vender hjem til Danmark.