Nara & tempelophold – 5 dage TILLÆGSPAKKE-UDEN FLY

Nara & tempelophold – 5 dage TILLÆGSPAKKE-UDEN FLY

Fra : 4590 DKK

Nara og tempelophold – 5 dage

Destinationer: Nara, Koya-bjerget og Osaka
Varighed: 5 dage (4 nætter)
Rejseperiode: Hele året (men fraråder medio december til medio marts)
Pris: Fra 4.590 kr.
BEMÆRK: Denne pakke kan kun købes som tillæg eller ændring til en rejse bestilt gennem os.

Oplev Japans fascinerende historie og spirituelle sjæl. I starter i Japans gamle hovedstad Nara, hvor gamle skatte gemmer sig rundt om hvert hjørne. Her har I to overnatninger på traditionelt ryokan inkl. halvpension, hvor I virkelig får et dybt indtryk af denne oldgamle by. I fortsætter derefter til det smukke bjerg Koyasan, et af de absolut helligste steder i landet, hvor I kan meditere i nærheden af Japans største boddhisatva, Kobo Daishi. Turen slutter i Osaka, nationens køkken. Pakken er arrangeret med det effektive offentlige transportsystem, men det er også muligt at leje bil gennem os, hvis I ønsker dette.

Oversigt

Dag 01: Naras helligdomme, Todaiji, Katsura og Isuien haven
Dag 02: Nara – Horiyuji-templet, sakebryggeri og Naramachi
Dag 03: Koya-bjerget med tempelophold, Okunoin og Kongobuji templet
Dag 04: Osaka med gadekøkkener og moderne arkitektur
Dag 05: Afrejse fra Osaka videre i landet

Nara og tem

Inkluderet i prisen:

 • 2 nætter i Nara på valgte kategori inkl. halvpension
 • 1 nat på Koya-bjerget i tempel inkl. halvpension
 • 1 nat i Osaka på valgte kategori uden måltider
 • Togpas mellem Nara – Koyabjerget – Osaka
 • Bykort, gåruter og rejseinformation over Kyoto, Nara, Koya-bjerget og Osaka

Ikke inkluderet i prisen:

 • Oversøiske flybilletter
 • Øvrige måltider
 • Lokale byskatter, som ikke kan opkræves hjemmefra
 • Sightseeingture (kan tilkøbes)
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring (649 kr.)

Priser og reservation:

Kategori:EnkeltværelseTosengsværelse
Standard:På forespørgsel4.590 DKK
Superior:På forespørgsel6.490 DKK
Alle priser er per person.
Ovennævnte priser er fra priser, og kan variere i henhold til pladsituationen på hotel ved reservation.
Denne pakke kan kun købes som tillæg eller ændring til en rejse bestilt gennem os.

Billeje

Hvis I ønsker, kan vi arrangere denne rejse med billeje i stedet for offentlig transport. Afhentning af bil i det centrale Kyoto og aflevering i det centrale Osaka. Pris på forespørgsel.

Passer rejsen ikke til dine ønsker?

Vi kan altid justere i programmet, så du får de oplevelser med, du drømmer om.
Kontakt os herom for mere information.

Japanspecialisten anbefaler:


Standard overnatning:

3* ryokan i det centrale Nara

Hyggeligt “ryokan”, traditionelt japansk gæstgiveri, hvor I får mulighed for at overnatte som i gamle dage. Nem adgang til de største attraktioner Nara har at byde på.

Tempel i Koya-san

Et traditionelt buddhistisk tempel beliggende i hjertet af Koya-san. Alle værelser er traditionelle, dvs. man sover og spiser på gulvet, men der er eget bad og toilet. Templet har en fin Japans have, og tæt på templet kan man stige ombord cirkulationsbussen, som tager besøgende rundt i hele området.

2+* hotel i det centrale Osaka

Et godt standardhotel beliggende i hjertet af byen og med nem adgang til byens transportnet. Værelserne er moderne og funktionelle, men kan godt være lidt små, specielt hvis man har meget bagage. Området omkring hotellet er fuld af liv, med utallige restauranter og butikker man kan udforske.

Superior overnatning:

4* ryokan i det centrale Nara

Ægte afslapning på japansk manér. I bor på lækre, traditionelle japanske rum og spiser udsøgt gourmetmad tilberedt af mesterkokke. Nem adgang til de største attraktioner Nara har at byde på.

Tempel i Koya-san

Et traditionelt buddhistisk tempel beliggende i hjertet af Koya-san. Alle værelser er traditionelle, dvs. man sover og spiser på gulvet, men der er eget bad og toilet. Templet har en fin Japans have, og tæt på templet kan man stige ombord cirkulationsbussen, som tager besøgende rundt i hele området.

4* hotel i det centrale Osaka

Moderne hotel i hjertet af Osaka. Værelserne er stilrene, store og flotte. Området omkring hotellet er fuld af liv, med utallige restauranter og butikker man kan udforske.

Praktisk information

Det er en god idé at forberede sig godt inden man ankommer til Japan for første gang.
Det er en meget anderledes kultur og mange ting foregår på en helt anden måde end i vores verden.

Læs vores praktiske guide med gode råd til hvad man bør overveje før man rejser på ferie i Japan.

Program for Nara og tempelophold

Japan har en lang og fascinerende historie. I kommer helt tæt på Japans spirituelle sjæl på denne rejse, der tager jer til Japans kulturelle og religiøse knudepunkter. I starter i Nara, Japans gamle hovedstad. Her er bevaret en overflod af skatte og det er kun jeres tid, der sætter grænsen for, hvad I kan opleve her. Templer, borge, helligdomme, museer og gamle gader.

I skal også op til det naturskønne bjerg Koyasan, et af Japans helligste steder. Mange vigtige historiske personer ligger begravet her og her er et væld af templer. I kommer til at bo på et tempel og kommer derfor helt tæt på munkenes liv, selvom oplevelsen på ingen måde er beskeden – tværtimod. I bor på fine traditionelle japanske værelser og spiser udsøgt gourmetmad. Maden er vegetarisk i overensstemmelse med buddhismens principper, kaldes shojin ryori og er en smagsoplevelse i særklasse. I får også mulighed for at chante med munkene tidligt om morgenen, og hele området byder på mange muligheder for at komme tæt på den japanske buddhisme, der ellers kan virke så uigennemtrængelig. Normalt kan man end ikke komme ind i et japansk tempel. Her sover I i dem!

Mættet i krop og sjæl fortsætter I til den sprælske og uhøjtidelige storby Osaka. Her står I for et moderne sansebombardement inden I fortsætter rundrejsen i Japan.

Dag 1 – 2: Nara

Den lille by Nara, der ligger tæt ved Kyoto, var Japans allerførste hovedstad, og endnu i dag er den noget ganske specielt. I har to overnatninger på traditionelt japansk gæstgiveri, kaldet “ryokan”, midt i blandt denne charmerende bys verdenshistoriske skatte. Hvor I end kommer fra i Japan (Kyoto, Tokyo eller en international lufthavn) er det nemt at komme til Nara Station. Mens I er i Nara vil I opleve tidslommer, hvor Japans fantastiske og oldgamle historie er næsten overvældende. Besøg hjorteparken, hvor I kan klappe og fodre de søde shika-hjorte. De betragtes som gudernes budbringere og går derfor frit omkring på dette hellige sted. Parken leder til Todaiji Templet, som er verdens største træbygning. Indeni findes verdens største bronze Buddha-statue.

Husk også at lægge vejen forbi den smukke og farverige Kasuga Taisha Helligdom som er en af de allervigtigste indenfor den japanske naturreligion, Shinto. Den blev grundlagt samtidig med Nara selv, og blev i mange år rituelt destrueret og genopbygget hvert 20. år – en påmindelse om livets forgængelighed. Helligdommen råder også over en stor, vild gammel skov, der er så hellig at den er lukket for almindelige besøgende. I Japans gamle religion betragtes selve naturen som en gud.

Naramachi er den gamle bydel, hvor I finder traditionelle og velbevarede huse, der er som at træde tilbage i tiden. Husk at besøge et sakebryggeri med prøvesmagninger. Faktisk stammer sake fra Nara, hvor de lokale munke dyrkede den ædle risvin, akkurat ligesom man bryggede øl i europæiske klostre.

Lidt udenfor byen kan I besøge Horiyuji-templet, verdens ældste trækonstruktion, som stammer helt tilbage fra 700 tallet.

Husk at tage tilbage til jeres ryokan i god tid hver aften, hvor et lækkert gourmetmåltid bliver serveret, bestående af alle årstidens fineste råvarer, tilberedt på et utal sofistikerede måder. Om natten sover I på den ægte japanske manér, på futonmadrasser på de bløde tatami-måtter, og atmosfæren på jeres ryokan emmer af det gamle Japan. Den fuldendte ramme til jeres ophold i denne historiske by.

Dag 3: Koyasan

Efter to dage i Nara tager I nu på en togtur, der tager jer højt, højt op i bjergene. I skal til det hellige sted Koyasan. Turen varer nogle timer, men nyd den – udsigten over dybe vidder og vajende bambustræer er ganske enkelt fantastisk. I kan samtidig meditere over hvor lang tid turen må have taget på gåben, og hvor hård den må have været. Det var netop den gåtur, den buddhistiske præst Kobo Daishi foretog, da han efter mange års studier i Kina og netop Kyoto grundlagde sit tempel her i 816.

Kobo Daishi introducerede en form for buddhisme, der hedder Shingon (”det sande ord”) og lægger stor vægt på den mundtlige overførsel af mysterier. På trods af det er Koyasan faktisk et af de steder, hvor man kan komme allernærmest ”mysteriet.” Japanske templer er tit meget lukkede, og det er oftest umuligt at komme indenfor i bygningerne. Men på Koyasan kommer I til at bo på et tempel sammen med munkene. I får jeres eget rummelige værelse, men får muligheden for at stå tidligt op og chante med munkene, ligesom I spiser samme mad som dem, den udsøgt lækre vegetariske munkekost, der kaldes ”shojin ryori”. Der er rigtigt mange templer i Koya, alle med deres eget særkende. Der er bl.a. et meget fint tempel, hvis have er tegnet af den berømte landskabsarkitekt Mirei Shigemori.

Det absolut helligste sted i hele dette hellige område er den store gravplads Okunoin, hvor også Kobo Daishi ligger. Det siges at han indgik i en evig meditation så han kan viderebringe sin insigt, og hver dag bringer en munk mad til hans grav. Mange andre vigtige historiske personer har ladet sig begrave her for at være tæt på den store mand og mange firmaer har også gravpladser for ansatte her, bl.a. en kaffeproducent, hvis gravsten naturligvis er formet som en kaffekop!

Gå på opdagelse i området og hold udgik efter pilgrimme. Kobo Daishi etablerede en cirkelformet pilgrimsrejse gennem 88 templer på øen Shikoku, og mange japanere foretager stadig denne tur. Koyasan er som det helligste sted både der hvor rejsen begynder og afsluttes og man kan derfor se mange henro (pilgrimme) her i det traditionelle hvide tøj og med stråhat og stok. Desuden er her et væld af templer og mange muligheder for at opnå indsigt ved at nedskrive sutraer eller deltage i meditation.

Dag 4: Osaka

Spirituelt mættede forlader I i dag Koyasan, og heldigvis har I den lange og smukke togtur til langsomt at vende tilbage til den materielle verden. I ankommer i Osaka, hvor I har jeres sidste overnatning på et centralt vestligt hotel. Osaka anses af japanerne selv som deres mest farverige og uhøjtidelige storby, og her er alt hvad hjertet kan begære af verdslige goder. I kan klare den sidste shopping og smage den lokale streetfood takoyaki eller okonomiyaki (en slags mad-æbleskiver / pandekager med kål, blæksprutte eller kød). Afslut jeres Japan-eventyr med en slendretur igennem downtown-områderne Namba eller Dotombori og en god middag på en af byens mange spændende restauranter.

Dag 5: Afrejse fra Osaka

Rejsen slutter i Osaka, men vil I se mere af byen, kan Japanspecialisten hjælpe med at udvide opholdet.
Fra Osaka er det nemt at fortsætte rundrejsen i Japan til bl.a. Kyoto, Hiroshima, Tokyo eller hjemrejse fra Osaka Kansai Lufthavn.

Vi bruger cookies på dette websted for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies i overensstemmelse med vores Cookie policy. Accepterer