Japansk mad

Japansk mad

Japansk mad er meget mere end sushi og grøn te

I de seneste år er japansk mad blevet mere og mere populært i Danmark. Rigtigt mange har fået øjnene op for sushi, grøn te, edamame bønner og miso suppe. Men det er kun toppen af isbjerget! Japansk mad er ikke bare velsmagende, det er også sundt og helt utroligt varieret.

Kategori:

Rejser med det japanske køkken som tema

Der er rige muligheder for gourmetrejser i Japan. Gennem Japanspecialisten kan du komme på sake-smagning, markedbesøg, te-ceremoni og kursus i at lave sushi og anden mad. Du kan besøge fjerne templer hvor munkene laver den lækreste vegetarmad, spise som en sumobryder og selvfølgelig smage det fineste Kobe kød. Vi kan også hjælpe dig med at opdage al den japanske mad, der stadig ikke er kommet til Danmark: festmaden kaiseki ryori, den dampende gryderet shabu-shabu og den ultimative street food, okonomiyaki.

Gourmet-restauranter og Michelin-stjerner

Japan er paradis for dig, der er feinschmecker. Tokyo har flere Michelin-stjerner end nogen anden by i verden, og Japan har så mange fantastiske restauranter at områderne omkring Tokyo, Kyoto, Hiroshima og Hokkaido har hver sin Michelin-guide. Til sammenligning er der kun een guide til hele Europa! Guidebøgerne kan købes gennem os, og vi hjælper naturligvis gerne med mere inspiration til store madoplevelser.

Kontakt Japanspecialisten for mere information

Japanspecialisten har over 35 års erfaring med rejser til Japan. Vi kan skræddersy jeres rejse så den passer til netop jer. Kontakt os i dag på info@japanspecialisten.dk eller ring på 3345 4000.