Japansk kunst, arkitektur og design

Japansk kunst, arkitektur og design

Japansk kunst og arkitektur har altid været unik

Japan er verdens måske mest æstetiske land. De gamle japanske træsnit og de moderne skyskrabere viser begge den unikke japanske kombination af skønhed og funktionalitet. Landet har et væld af helt fantastiske oplevelser, og de er gerne gemt væk i fjerne byer. Et af de mest uforglemmelige steder er Naoshima, en hel ø der fungerer som eet stort kunstmuseum. Her kan du overnatte på et galleri og støde på skulpturer dybt inde i naturen.

Kategori:

Japanske arkitekter arbejder i harmoni med den vilde natur

Japanerne er ydmyge overfor naturen, og deres arkitekter finder konstant nye måder at afspejle og indgå i den. På Naoshima har den japanske arkitekt Takao Ando tegnet et underjordisk museum, og nær Kyoto er Miho Museet er smukt eksempel på en hel unik arkitektur bygget ind i et bjerg.

Se fremtidens skyskraber i dag i Japan

Samtidig er Japan også landet hvor det kan føles som om man er i en science fiction film.
Især områder som Tokyo Midtown, Roppongi og Shinjuku viser mesterstykker i de vildeste skyskrabere, der oven i købet er bygget med den mest banebrydende teknologi til at modstå de kraftige japanske jordskælv. Et andet must-see er det nyligt åbnede Tokyo SKYTREE, der med sine 634 meter er verdens højeste fritstående tårn. Det er så højt at man ser ned på skyerne fra toppen!

Kontakt Japanspecialisten for mere information

Japanspecialisten har over 35 års erfaring med rejser til Japan. Vi kan skræddersy jeres rejse så den passer til netop jer. Kontakt os i dag på info@japanspecialisten.dk eller ring på 3345 4000.