Japans højdepunkter – 12 dage

Japans højdepunkter – 12 dage

Japans højdepunkter – 12 dage

Destinationer: Tokyo, Fujiyama, Hakone, Kyoto (evt. Hiroshima og Miyajima)
Varighed: 12 dage (evt. 2 ekstra dage i Hiroshima)
Rejseperiode: Hele året
Pris: Fra 14.490 kr. (tillæg for 2 nætter i Hiroshima fra 2.000 kr.)
Afrejse: København eller Billund (kontakt os for andre lufthavne)

Oplev Japans højdepunkter på 12 dage. Denne rejse starter med metropolen Tokyo, østens centrum for mode, Michelin-restauranter og hightech udstyr. I fortsætter til Hakone Nationalpark, ikke langt fra Fuji-bjerget (Fujiyama), hvor I har to overnatninger på traditionelt japansk hotel med ægte varme kilder og lækre madoplevelser. Derefter tager I med højhastighedstoget Shinkansen til den historiske by Kyoto, som er centrum for templer, japanske haver og kulturelle oplevelser.

Oversigt

Dag 01: Afrejse
Dag 02: Tokyo – Ankomst og sighseeing
Dag 03: Tokyo – Fiskemarkedet, kejerpaladset og moderne arkitektur
Dag 04: Tokyo – Udflugt til fx Nikko eller Kamakura
Dag 05: Tokyo – Shopping og gourmetoplevelser i højklasse
Dag 06: Hakone – Varme kilder, vandretur, Hakone og traditionel overnatning
Dag 07: Hakone – Lækker mad, vulkaner, sejltur og svævebane
(Dag 00: Hiroshima – evt. udvidelse med Hiroshima og fredsmuseet)
(Dag 00: Hiroshima – udflugt til Miyajima og Itsukushima helligdom)
Dag 08: Kyoto – Guldtemplet og Nijo-borgen
Dag 09: Kyoto – Den filosofiske sti, Sølvtemplet og Kiyomizudera
Dag 10: Kyoto – Udflugt til Nara eller Miho Museet
Dag 11: Kyoto – Heian-jo og geishaerne i Gion distriktet
Dag 12: Hjemrejse

Inkluderet i prisen:

 • Flybillet: Danmark – Tokyo / Osaka – Danmark
 • Luftavnsskatter
 • Måltider på fly
 • 4 nætter på hotel i Tokyo
 • 2 nætter på traditionelt japansk hotel i Hakone
 • 4 nætter på hotel i Kyoto
 • 2 x morgenmad i Hakone
 • 2 x middag i Hakone
 • Lufthavnsbus fra Narita Lufthavn til hotel i Tokyo
 • 3 dages Hakone Free Pass, der dækker Tokyo-Hakone og udflugter i Hakone
 • Shinkansen togbillet fra Hakone til Kyoto
 • Lufthavnsbus fra Kyoto til Osaka lufthavn
 • Bykort, gåguide og anden praktisk information om Japan

Inkluderet i tillægspakken:

 • 2 nætter på hotel i Hiroshima
 • Transport til/fra Hiroshima og Miyajima
 • Bykort, gåguide og information om Hiroshima og Miyajima

Ikke inkluderet i prisen:

 • Andre måltider end nævnt ovenfor
 • Drikkevarer
 • Lokale byskatter, som ikke kan opkræves hjemmefra
 • Sightseeingture (kan tilkøbes)
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes, 649 DKK)

Priser og reservation:

Kategori:TosengsværelseEnkeltværelse
Basis14.490 DKK17.490 DKK
Superior18.490 DKK24.490 DKK
Tillæg Hiroshima Basis2.000 DKK2.200 DKK
Tillæg Hiroshima Superior2.700 DKK2.900 DKK
Højsæsonstillæg*+1.000~3.000 DKK+1.000~3.000 DKK
Superhøjsæsonstillæg**+3.000~5.000 DKK+3.000~.5000 DKK

Alle priser er per person.

*) Højsæson i Japan er ca. 10. – 25. april, 25. juni – 31. juli og 01. september – 15. november.

**) Super-højsæson i Japan er 15. marts – 10. april, 25. april – 10. maj og 01. – 31. august.

Ovennævte priser er fra-priser, og kan variere meget i henhold til pladssituationen på fly og hotel.
Man kan få en fornuftig pris, hvis man er ude i god tid (9 måneder i forvejen).
Prisforskellen kan være 1.000-5.000 kr. pr. person afhængig af tidspunktet for reservation.
Japanspecialisten udarbejder selvfølgelig rejsen til den bedst mulige pris og løsning, iht. de rejsendes ønsker og fleksibilitet.

Passer rejsen ikke til dine ønsker?

Vi kan altid justere i programmet så du får de oplevelser med du drømmer om.
Kontakt os herom for mere information.

Book i god tid!

Japan vokser i popularitet som rejsemål, og derfor anbefaler vi at booke i så god tid som muligt. Vi gør hvad vi kan, men kan desværre ikke altid booke hoteller og fly, hvis vi kun er få måneder fra afrejse. Særligt er det vigtigt at være i god tid når det gælder rejser i påsken/kirsebærblomstringen, sommerferien (juli/august) og efteråret (oktober/november).

Overnatning i Japan:


Basis overnatning:

3* hotel i det centrale Tokyo

I bor på et tre-stjernet hotel i et af Tokyos knudepunkter, med nem adgang til byens super effektive offentlige transport. Jeres værelser er veludstyrede og vestlige i stil. De er rene og pæne, omend noget små.

3* traditionelt ryokan i Hakone

Japansk forkælelse midt i naturen. Værelserne er flotte og rummelige. Der er flere lækre kurbade med naturligt varmt mineralvand. Morgen- og aftensmad serveres på jeres hotel, lækre små retter fremstillet af årstidens råvarer.

3* hotel i det centrale Kyoto

Et nydeligt 3-stjernet hotel i hjertet af Kyoto, med nem adgang til offentlig transport så I får de bedste muligheder for at komme rundt i Kyoto og derved få det optimale ud af deres ferie. Værelserne er veludstyrede og vestlige i stil. De er rene og pæne, omend noget små.

3* hotel i det centrale Hiroshima

Moderne hotel, der enten ligger tæt på Hiroshima Station eller Hiroshima centrum. Herfra er det nemt at komme rundt med sporvogn, tog eller til fods. Værelserne er funktionelle og gode, men kan godt være lidt små.


Superior overnatning:

4* hotel i det centrale Tokyo

I bor på lækkert fire-stjernet hotel i et af Tokyos knudepunkter, med nem adgang til byens super effektive offentlige transport. Hotellet har lækre faciliteter, såsom bar, restaurant og motionscenter. Værelserne er moderne og store for Tokyo. Ønskes endnu større værelser, kan man opgradere. Rummene har faciliteter som air condition, køleskab, hårtørrer og TV med internationale TV-kanaler. Normalt gratis internet i form af wi-fi eller LAN-kabel. Lækker udsigt fra de fleste værelser.

4* ryokan i Hakone

Traditionelt og luksuriøst gæstgiveri, der giver jer den perfekte oplevelse af forkælelse på japansk. Opholdet er inklusive fantastisk gourmetmad til morgen og aften, og her er skønne bade med varme kilder. Smukke og rummelige værelser.

4* hotel i det centrale Kyoto

Kvalitetshotel med gode faciliteter i hjertet af Kyoto og med god adgang til offentlig transport, så det er nemt at komme rundt til resten af byen. Hotellet har gode funktionelle værelser, som er dejligt rummelige.

4* hotel i det centrale Hiroshima

Hotel med dejlige faciliteter såsom bar, restaurant, motionscenter, udsigt og god belligenhed. Værelserne er moderne og store med alle faciliteter til at gøre ens ophold behageligt.

Praktisk information

Det er en god idé at forberede sig godt inden man ankommer til Japan for første gang. Det er en meget anderledes kultur og mange ting foregår på en helt anden måde end i vores verden.

Læs vores praktiske guide med gode råd til hvad man bør overveje før man rejser på ferie i Japan.

Program for Japans højdepunkter

Dag 1: Afrejse

Afrejse fra Danmark til Tokyo.

Dag 2 – 5: Tokyo

 

I ankommer til Tokyo. Efter immigration og toldbehandling fortsætter I med lufthavnsbus til Tokyo centrum. Østens metropol, Tokyo, er en storby ud over det sædvanlige. Byen forener Japans dybe traditioner og stærke kultur med det nyeste indenfor innovativt design, niche-butikker og Michelin-restauranter. Tokyo har noget for alle: I kan fordybe jer i kulturelle oplevelser, templer og japanske haver, eller I kan udnytte tiden på det seneste indenfor moderne arkitektur, high-tech udstyr og gourmet-oplevelser. I har fire overnatninger i Tokyo. Jeres hotel ligger i et af Tokyos pulserende knudepunkter med nem adgang til metro og tog, så I kan komme frem til alle Tokyos seværdigheder og attraktioner indenfor få minutter. I nærområdet finder I også utallige barer, restauranter, shoppingcentre, niche-butikker og cafeer.

Få det bedste ud af Tokyo

Hvis I vil have endnu mere ud af jeres besøg anbefaler vi at I bestiller en eller flere af vores oplevelsespakker. Vi tilbyder bl.a. hel- og halvdags sightseeing, samt udflugter til fx den overdådige helligdom Nikko eller Ghibli Museum, der er tilegnet Hayao Miyazaki og hans film. Træd ind i den forunderlige verden fra bl.a.”Chihiro og Heksene” og ”Det levende Slot”!
Læs og bestil her: Sightseeingture i Tokyo
Læs mere om Tokyo her: Guide til Tokyo

Dag 6 – 7: Fujiyama og Hakone Nationalpark

 

I dag forlader I den pulserende by Tokyo. Kun en halv time udenfor Tokyo begynder landskabet at blive mere bjergrigt efterhånden som I nærmer jer Japans mest kendte vartegn, Fujiyama. Ved foden af det hellige bjerg ligger Hakone Nationalpark. Parken er et udsøgt tilflugtssted for lokale japanere. Undergrunden er nemlig rig på varme kilder med sunde mineraler og japanerne elsker at bade i disse kilder, som på japansk hedder ”onsen”. Området har mange aktiviteter, og I får et Hakone Free Pass, som både dækker transporten fra Tokyo og også giver fuld adgang til busser, tog, svævebaner og sejlbåde i hele parken. Kør med bjergtogbanen gennem de smukke dale, tag en afslappende sejltur på Ashi søen og en svævebanetur op ad den stadig aktive vulkan Owakudani – hele tiden med det 3.776 meter høje Fuji-bjerg stolt knejsende i horisonten. I bor to nætter på et “ryokan” – traditionelt japansk gæstgiveri – i hjertet af nationalparken. Her er lækker morgen- og aftensmad inkluderet begge dage, og I kan frit bade i hotellets badehus med ægte varme kilder. Det er fuldendt forkælelse at tage et langt, varmt bad og derefter sætte sig ned i bomuldskimono for at nyde en lækker traditionel middag.

Læs mere om Hakone Nationalpark og Fujiyama her:
Guide til Hakone Nationalpark
Guide til Fujiyama

Dag 00 – 00: Evt. Hiroshima (2 nætter)

Hvis I har lyst, kan I tilkøbe to nætter i Hiroshima, byen alle kender pga. atombombningen den 6. august 1945. I dag er Hiroshima et meget spændende sted at besøge. Selvfølgelig skal man se Atombombekuplen, byens eneste ruin, og det rystende Fredsmuseum. Men bagefter kan I gå ud i den smukke Fredspark eller slentre ned ad den livlige gågade Hondori, hvor livet i Hiroshima blomstrer. Byen er grøn og åben og befolkningen livsglad og festlig. Smag ægte japansk soul food i form af okonomiyaki: en art omelet med nudler, kål og flæsk, der overhældes med en særlig sovs. Tag også tid til at besøge den lille ø Miyajima, der kan nås på en time med tog og færge. Denne ø blev i gamle tider betragtet som hellig. Must-sees er den smukke Itsukushima helligdom og den tilhørende røde shinto-port. Begge er bygget på havbunden for ikke at røre den hellige jord, og shinto-porten er et af Japans officielt tre smukkeste syn. Der er derudover et væld af hellige steder på øen, bl.a. Daisho-in templet, som Dalai Lama flere gange har besøgt. Husk også at være søde ved de mange tamme shika-hjorte – de betragtes som hellige.

Læs mere om Hiroshima og Miyajima her:
Guide til Hiroshima
Guide til Miyajima

Dag 8 – 11: Kyoto

 

I dag stiger I ombord højhastighedstoget Shinkansen til Kyoto. Nyd udsigten mens Japan suser forbi med næsten 300 km/t. Kyoto var Japans hovedstad fra år 794 til 1868, og hele byen er UNESCO-fredet pga. den enormt velbevarede kultur. Kyoto er simpelthen Japans skatkammer. Byen har over 1600 templer og 400 shinto-helligdomme, og Kyoto siges at være blandt de smukkeste byer i verden. Kyoto er også centrum for kulturelle oplevelser, og her er mulighed for at opleve te-ceremoni, ikebana blomsterbinding eller kimono påklædning. Kyoto har bjerge og bambusskove, stenhaver og munke, den lækreste mad, den fineste grønne te og vaskeægte geishaer. Et besøg til Kyoto er et must, og for mange er dette en by man har lyst til at vende tilbage til igen og igen.

Få det bedste ud af Kyoto

Hvis I vil have endnu mere ud af jeres besøg anbefaler vi at I bestiller en eller flere af vores oplevelsespakker. Vi tilbyder for eksempel sightseeingture med bus rundt i byen og private cykelture med guide. Vi tilbyder også te-ceremoni, sushi-kursus, sake-smagning og udflugt til Japans første hovedstad, Nara.

Læs og bestil her: Sightseeingture i Kyoto
Læs mere om Kyoto her: Guide til Kyoto

Dag 12:

  

Det er tid til at sige farvel til Japan. I hentes på hotellet i Kyoto og køres til Osaka lufthavn (ca. 1 time) hvor I har jeres fly retur til Danmark.