Historiske Japan – 16 dage

Historiske Japan – 16 dage

Fra : 17490 DKK Fra : 17490 DKK

Historiske Japan – 16 dage

Destinationer: Tokyo, Nikko, Shibu-Onsen, Nagano, Matsumoto, Kiso-dalen og Kyoto
Varighed: 16 dage
Rejseperiode: Medio marts til ultimo november
Pris: Fra 17.490 kr.
Afrejse: København eller Billund (fra andre lufthavne, kontakt os herom)

I gamle dage var det de fem hovedveje, Gokaido, der forbandt Japan. Her vandrede samuraierne gennem bjerge og dale for at komme rundt i landet. Mange små byer sprang frem på vejen, hvor de trætte vandringsmænd kunne få noget mad og et sted at overnatte. Og selv i dag, hvor japanerne rejser via motorveje og hurtigtog, står mange af byerne stadig tilbage som et velbevaret levn fra en anden tid. På denne tur besøger I naturskønne og velbevarede gamle byer på den gamle rute, med start i højteknologiske Tokyo og afslutning i kulturelle Kyoto. I overnatter primært på moderne hoteller, men prøver også at bo på traditionelle japanske gæstgiverier. En rejse tilbage i tiden – til det gamle Japan.

Oversigt

Dag 01: Afrejse
Dag 02: Tokyo – Ankomst og sightseeing
Dag 03: Tokyo – Fiskemarkedet, kejserpaladset og moderne arkitektur
Dag 04: Tokyo – Gammelt og nyt med Meiji-helligdommen og street fashion i Harajuku
Dag 05: Tokyo – Shopping og gourmetoplevelser i højklasse
Dag 06: Nikko – Tog til Nikko og den overdådige Toshogu-helligdom
Dag 07: Nikko – Chuzenji-søen og vandreture
Dag 08: Shibu Onsen – Sneaber og varme kilder
Dag 09: Nagano/Matsumoto – Den sorte borg og sakebryggerier
Dag 10: Kiso-dalen – Traditionel overnatning i bjergene
Dag 11: Kiso-dalen – Vandring ad den gamle Nakasendo-vej
Dag 12: Kyoto – Guldpavillonen og Nijo-borgen
Dag 13: Kyoto – Filosofi-stien, Sølvpavillonen og Kiyomizu-templet
Dag 14: Kyoto – Udflugt til Nara eller Miho Museum
Dag 15: Kyoto – Heian-jo og geishaerne i Gion-distriktet
Dag 16: Hjemrejse

Inkluderet i prisen:

 • Fly: København – Tokyo / Osaka – København
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 4 nætter på hotel i Tokyo
 • 2 nætter på ryokan i Nikko
 • 1 nat i Shibu-Onsen på traditionelt japansk spa hotel inkl. halvpension
 • 1 nat på hotel i Matsumoto
 • 2 nætter i Kiso-dalen på traditionel japansk minshuku inkl. halvpension
 • 4 nætter på hotel i Kyoto
 • 7-dages Japan Rail Pass som dækker alle regionale strækninger
 • Lufthavnsbus ved ankomst og afrejse
 • Bykort og anden praktisk information

Ikke inkluderet i prisen:

 • Måltider (Foruden halvpension i Kiso-dalen og Shibu-Onsen)
 • Lokale byskatter, som ikke kan opkræves hjemmefra
 • Sightseeingture (kan tilkøbes)
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes, 649 DKK)

Priser og reservation:

Kategori:TosengsværelseEnkeltværelse
Basis17.490 DKK20.490 DKK
Superior21.490 DKK25.490 DKK
Højsæsonstillæg*+1.000 ~ 3.000 DKK+1.000 ~ 3.000 DKK
Super-højsæsonstillæg**3.000 ~ 5.000 DKK3.000 ~ 5.000 DKK

Alle priser er per person.
*) Højsæson i Japan er ca. 10. – 25. april, 25. juni – 31. juli og 01. september – 15. november.
**) Super-højsæson i Japan er 15. marts – 10. april, 25. april – 10. maj og 01. – 31. august.

Ovennævte priser er fra-priser, og kan variere meget i henhold til pladssituationen på fly og hotel.
Man kan få en fornuftig pris, hvis man er ude i god tid (9 måneder i forvejen).
Prisforskellen kan være 1.000-5.000 kr. pr. person afhængig af tidspunktet for reservation.
Japanspecialisten udarbejder selvfølgelig rejsen til den bedst mulige pris og løsning, iht. de rejsendes ønsker og fleksibilitet.

Passer rejsen ikke til dine ønsker?

Vi kan altid justere i programmet, så du får de oplevelser med, du drømmer om.
Kontakt os herom for mere information.

Book i god tid!

Japan vokser i popularitet som rejsemål, og derfor anbefaler vi at booke i så god tid som muligt. Vi gør hvad vi kan, men kan desværre ikke altid booke hoteller og fly, hvis vi kun er få måneder fra afrejse. Særligt er det vigtigt at være i god tid når det gælder rejser i påsken/kirsebærblomstringen, sommerferien (juli/august) og efteråret (oktober/november).

Overnatning i Japan:


Basis overnatning:

3* hotel i det centrale Tokyo

I bor på et tre-stjernet hotel i et af Tokyos knudepunkter, med nem adgang til byens super effektive offentlige transport. Jeres værelser er veludstyrede og vestlige i stil. De er rene og pæne, omend noget små.

3* ryokan, Nikko

Hyggeligt “ryokan”, traditionelt japansk gæstgiveri, hvor I får mulighed for at overnatte som i gamle dage.

3* traditionelt hotel, Shibu-Onsen

Ægte afslapning på japansk manér i varme kilder. Nyd hotellets egne varme bade, eller prøv nogle af de ni udendørs rundt om i byen – jeres ophold giver jer gratis adgang til dem alle. I bor på lækre, traditionelle japanske rum og spiser udsøgt gourmetmad tilberedt af mesterkokke.

3* hotel i det centrale Matsumoto

Moderne hotel i det centrale Matsumoto, der er en ideel base til at udforske byens rolige atmosfære og mange varme kilder.

2* minshuku, Kiso-dalen

Autentisk og hyggeligt “minshuku,” som er traditionelt gæstgiveri, der ikke er helt så luksuriøst som et “ryokan”. Oftest familiedrevet med en varm atmosfære. Lækre hjemmelavede måltider. Værelserne er lidt små, men behagelige.

3* hotel i det centrale Kyoto

Et nydeligt 3-stjernet hotel i hjertet af Kyoto, med nem adgang til offentlig transport så I får de bedste muligheder for at komme rundt i Kyoto og derved få det optimale ud af deres ferie. Værelserne er veludstyrede og vestlige i stil. De er rene og pæne, omend noget små.


Superior overnatning:

4* hotel i det centrale Tokyo

I bor på lækkert fire-stjernet hotel i et af Tokyos knudepunkter, med nem adgang til byens super effektive offentlige transport. Hotellet har lækre faciliteter, såsom bar, restaurant og motionscenter. Værelserne er moderne og store for Tokyo. Ønskes endnu større værelser, kan man opgradere. Rummene har faciliteter som air condition, køleskab, hårtørrer og TV med internationale TV-kanaler. Normalt gratis internet i form af wi-fi eller LAN-kabel. Lækker udsigt fra de fleste værelser.

4* ryokan i Nikko

Et traditionelt japansk gæstgiveri, hvor I får den fuldendte oplevelse af forkælelse, afslapning og intimitet på japansk. Naturskøn beliggenhed og smukke værelser.

3* traditionelt hotel, Shibu-Onsen

Ægte afslapning på japansk manér i varme kilder. Nyd hotellets egne varme bade, eller prøv nogle af de ni udendørs rundt om i byen – jeres ophold giver jer gratis adgang til dem alle. I bor på lækre, traditionelle japanske rum og spiser udsøgt gourmetmad tilberedt af mesterkokke.

4* hotel i det centrale Matsumoto

En lækker og superbekvem base til jeres Matsumoto besøg, er dette hotellet for jer. Beliggenheden er i top og værelserne er rummelige. Gode faciliteter på værelset, og hotellet har normalt egen restaurant og andre bekvemmeligheder.

2* minshuku, Kiso-dalen

Autentisk og hyggeligt “minshuku,” som er traditionelt gæstgiveri, der ikke er helt så luksuriøst som et “ryokan”. Oftest familiedrevet med en varm atmosfære, der er en helt unik oplevelse. Lækre hjemmelavede måltider. Værelserne er lidt små, men behagelige.

4* hotel i det centrale Kyoto

Kvalitetshotel med gode faciliteter i hjertet af Kyoto og med god adgang til offentlig transport, så det er nemt at komme rundt til resten af byen. Hotellet har gode funktionelle værelser, som er dejligt rummelige.

Praktisk information

Det er en god idé at forberede sig godt, inden man ankommer til Japan for første gang. Det er en meget anderledes kultur, og mange ting foregår på en helt anden måde end i vores verden. Vi har sammensat en praktisk guide med gode råd til hvad, man bør overveje, før man rejser afsted mod Japan.

Læs den her.

Program for Historiske Japan

Dag 1:

Afrejse fra Danmark.

Dag 2 – 6: Tokyo

 

I ankommer til Tokyo denne morgen. Efter ankomst og immigration tager I lufthavnsbussen ind til det centrale Tokyo. I får fire hele dage i en af verdens største og mest varierede metropoler, hvor det gamle og nye Japan trives side om side. Her sætter kun jeres egen fantasi grænsen. Besøg Harajuku-kvarteret, hvor teenagepiger er klædt ud som tegneseriefigurer mens brudepar i fineste kimono bliver viet efter årtusindgamle ritualer et stenkast væk på shinto-helligdommen Meiji-jingu. Spis dugfrisk sushi på verdens største fiskemarked i Tsukiji, køb elektronik i Akihabara, shop på verdens dyreste land i Ginza-distriktet eller køb billige japanske souvenirs på Nakamise-gaden ved det smukke Asakusa Kannon tempel. Gå over de berømte skrå zebrastriber i Shibuya, bliv overvældet af verdens travleste station, Shinjuku, eller besøg Kejserpaladsets Østlige Have.

Få det bedste ud af Tokyo

Hvis I vil have endnu mere ud af jeres besøg anbefaler vi at I bestiller en eller flere af vores oplevelsespakker. Vi tilbyder bl.a. hel- og halvdags sightseeing, samt udflugter til fx det ikoniske bjerg Fujiyama.

Læs og bestil her: Sightseeingture i Tokyo
Læs mere om Tokyo her: Guide til Tokyo

Dag 6 – 8: Nikko

 

Næste stop er Nikko, ca. 150 km nord for Tokyo. I bruger jeres Japan Rail Pass, et togpas som giver næsten ubegrænset adgang til hele Japans togsystem, og rejser med det legendariske Shinkansen højhastighedstog efterfulgt af et langsommere lokaltog ind i den vilde natur. I har to overnatninger på et ryokan (traditionelt gæstgiveri), så der er god tid til at udforske denne historiske by og dens smukke natur. Absolut must-see er den storslåede Toshogu-helligdom, der er helliget den mægtige Tokugawa-shogun og er helt unik.

Læs mere om Nikko her: Guide til Nikko

Dag 8 – 9: Shibu Onsen

  

I forlader Nikko og rejser med tog mod Shibu Onsen, en historisk by med mange varme kilder. Berømte præster, samuraier og digtere har i århundredernes løb besøgt byen, og selv i dag vandrer gæsterne rundt i gaderne iført traditionel bomuldskimono og sandaler udlånt af hotellet. Hvis man ikke lige vidste det, kunne man sagtens tro, man var hoppet ned i en tidslomme. I kan også besøge den nærliggende Jigokudani Monkey Park, der er berømt fordi det er her, aber bader i varme kilder! Husk dog at være tilbage på jeres traditionelle hotel i god tid, for her venter en smagsoplevelse i særklasse. Inkluderet i jeres ophold er nemlig en gourmetmiddag serveret på jeres traditionelle hotel. Det er en fryd for både øjet og ganen at spise de utallige små retter, alle lavet efter kaiseki-køkkenets principper om friskhed, skønhed og variation. Efter maden kan I med god samvittighed tage et langt bad i de varme kilder.

Dag 9 – 10: Nagano og Matsumoto

 

I fortsætter med tog til Matsumoto. På vejen anbefaler vi et stop i Nagano by. Byen er mest berømt som vært for vinter OL 1998, men opstod faktisk som en tempelby omkring Zenkoji-templet, der stadig er et af Japans vigtigste. Templet har en underjordisk tunnel hvor man i buldermørke føler sig frem efter ”nøglen til paradis.” Er man heldig nok at finde og røre den, opnår man efter sigende indsigt! I Matsumoto er det mest imponerende syn den slående sorte borg, Matsumoto-jo. Den er en af de få, som jordskælv og krige ikke har ødelagt, og den står derfor som da den blev bygget for 400 år siden. Matsumoto by er også berømt for sit smukke naturlandskab, idet man kan se lige ud på de majestætisk japanske alper. I bor på et centralt hotel, en ideel base til at udforske byens rolige atmosfære og mange varme kilder.

Dag 10 – 12: Kiso-dalen

 

I dag fortsætter I med tog og bus til Kiso-dalen. Den naturskønne og uspolerede dal var i gamle dage en del af Nakasendo-vejen, vandreruten mellem Tokyo og Kyoto. To af de bedst bevarede landsbyer på hele Nakasendo-ruten, Tsumago og Magome, ligger her. I overnatter i en af byerne på et familiedrevet japansk gæstgiveri (minshuku) med morgenmad og aftensmad inkluderet – en fuldendt følelse af det gamle Japan. Den største attraktion i området er bare at vandre rundt. Naturen er fantastisk og byernes små gåder utroligt hyggelige. På hovedgaden i Tsumago er biler forbudt i dagtimerne og alle telefon- og elledninger gemt væk, så det er let at lade som om, man er rejst tilbage i tiden. Husk at besøge de velbevarede huse Honjin og Wakihonjin i Tsumago. De er gamle overnatningssteder, hvor bl.a. samuraier sov i gamle dage. Har I lyst til en lidt længere vandretur, anbefaler vi varmt at gå langs den gamle Nakasendo-vej mellem Tsumago og Magome. Ruten er smuk, overordentlig velbevaret og afmærket på engelsk. Det ca. 8 km tager 2-3 timer at gå i afslappet tempo.

Dag 12 – 15: Kyoto

 

I skal nu på jeres sidste togrejse, til Japans kulturelle skatkammer, Kyoto. I får hele fire overnatninger her i landets gamle hovedstad, og dermed rig mulighed for at gå på opdagelse i det ypperste indenfor japansk kultur. Det gamle Kejserpalads, samurai-borgen Nijo-jo og et væld af UNESCO-fredede bygninger – her er historie i lange baner. Husk at besøge nogle af de mere end 1600 buddhistiske templer og 270 shinto-helligdomme – fx de majestætiske bambusskove ved Kodai-ji templet, de 1001 gyldne statuer af barmhjertighedens gudinde Kannon på San-ju-san-gendo templet eller udsigten over hele byen fra Kiyomizu templet.

Få det bedste ud af Kyoto

Hvis I vil have endnu mere ud af jeres besøg anbefaler vi at I bestiller en eller flere af vores oplevelsespakker. Vi tilbyder for eksempel sightseeingture med besøg ved Kejserpaladset, som man ellers skal bestille plads til i forvejen. Vi tilbyder også te-ceremoni, sushi-kursus, sake-smagning og udflugt til Japans første hovedstad, Nara.

Læs og bestil her: Sightseeingture i Kyoto
Læs mere om Kyoto her: Guide til Kyoto

Dag 16: Hjemrejse

Denne morgen bliver I hentet på hotellet i Kyoto og kørt til Osaka lufthavn, hvorfra turen atter går tilbage til Danmark. I kommer frem samme aften.