Ghibli Museum og inspirationstur – Heldagstur

Ghibli Museum og inspirationstur – Heldagstur

Destination: Tokyo
Varighed: Kl. 10.15 – senest 17.30 (ekskl. transport ud og hjem)
Afgang: Hver mandag, onsdag, torsdag og fredag (se undtagelser under ‘Oversigt’)
Pris: Voksen: 880 kr. – Barn: 780 kr. (tillæg for marts og april)
Bemærk: Kan kun købes som tillæg til en rejse bestilt gennem Japanspecialisten

Ghibli Museum hylder den berømte japanske animationskunstner Hayao Miyazaki. Japansk animation, eller ‘anime’, som det hedder på japansk, er blevet et verdensomspændende fænomen, og i Japan bliver det brugt både til at underholde børnene, men også i den voksne verden inden for reklamebranchen, film og skiltning. Ghibli Museum, som ligger i den vestlige bydel Mitaka, er en sjov og unik oplevelse, hvor du træder ind i den verden, du kender fra “Chihiro og Heksene”, “Det levende Slot” og alle de andre film – fantastiske bygningsværker, animationsstudier, små film og tegnefilmsfigurer. Museet er på japansk.
På denne tur besøger du også Hotel Gajoen Tokyo og Edo-Tokyo Open Air Architechtural Museum, som begge har været brugt som inspiration til husene i ”Chihiro og Heksene”.

Billetter til Ghibli Museum skal købes i god tid i forvejen og bliver hurtigt udsolgt, så dette er en rigtig god mulighed for at opleve Ghibli Museum.

 

Bemærk:

Denne tur gennemføres på engelsk af lokal japansk guide. Der kan derfor være en lokal accent, som gør at visse ting udtales anderledes end korrekt skoleengelsk. I visse perioder kan der være mange andre gæster ved de seværdigheder, som besøges. Dette kan betyde, at evt. info om stedet gives i bussen, da det kan være svært at få samlet alle gæster ved seværdigheden.

Varekategori:

Oversigt

Under denne sightseeingtur oplever I:

 • Frokost på Hotel Gajoen Tokyo
 • Ghibli Museum
 • Edo-Tokyo Open Air Architechtural Museum*
 • Transport til og fra Shinjuku

*)Bemærk:

Edo-Tokyo Open Air Architechtural Museum er lukket om mandagen med undtagelse af helligdage. De dage går turen i stedet til Jindaiji templet eller Takahata Fudoson templet.

Afgange i 2018/2019:

Der er afgang hver mandag, onsdag, torsdag og fredag. Dog ikke de dage, hvor Ghibli Museum er lukket. Se kalenderen her: Ghibli Museum Calendar Dertil ingen afgange maj 14.-25. og nov. 7.-16.

Program

10.05:

I ankommer senest 10.05 til Keio Plaza Hotel, hvor I mødes med jeres guide, der tjekker jer ind

10.15 – ca. 16.00:

Kl. 10.15 er der afgang mod Hotel Gajoen Tokyo, hvor I vil nyde en lækker frokost i omgivelserne som var inspiration til badehuset i ”Chihiro og Heksene” (70 min.). Derefter går turen med bus til Ghibli Museum. Jeres guide kommer ikke med ind på selve museet, men i bussen vil guiden give udførlig forklaring om, hvad I kan forvente derinde (120 min.). Så går turen til Edo-Tokyo Open Air Architechtural Museum, hvor I kan opleve den ægte Ghibli-stemning blandt bygningerne (30 min.).

Ca. 16.00 – senest 17.30:

I bliver kørt tilbage til Tokyo med bus og bliver sat af i Shinjuku.

Inkluderet i prisen:

 • Transport til museet i bus
 • Engelsktalende guide i bussen til Ghibli Museum
 • Entré til Ghibli Museum
 • Frokost på Hotel Gajoen Tokyo
 • Entre til Edo-Tokyo Open Air Architechtural Museum
 • Transport til og fra Shinjuku

Ikke inkluderet i prisen:

 • Guide under museumsbesøget

Priser:

Kategori:VoksenBarn
(4 – 11 år)
Barn
(0 – 3 år)
Pris maj-feb:880780gratis
Pris mar-apr:910830gratis

Alle priser er per person.

Reservation:

Denne udflugt kan kun købes som en del af en rejse med os. Ønsker I at bestille, behøver I blot oplyse os pakkerejsens ordrenummer, hvilken dato I ønsker samt navn og alder på alle, der skal deltage i turen. Hvis I ikke har bestilt en rejse endnu men er i gang med en forespørgsel på en rejse hos os, kan I oplyse i forespørgslen, at I ønsker denne udflugt. Følg linket nederst på siden.

Bemærkninger:

 • Klapvogne må IKKE tages med ind på museet.
 • Denne tur kan kun bookes til personer, der rejser i Japan på turistvisum.
 • Unge mellem 15-19 år skal medbringe en samtykkeerklæring på engelsk fra forældre/værge, for at komme ind på museet uden selskab af en voksen.
 • Børn under 15 år kan kun få adgang på museet i selskab af en voksen over 20 år.
 • Der tages forbehold for ændringer i programmet pga. uforudsete forhold.
 • Denne tur kan kun købes som tillæg til en rejse bestilt gennem Japanspecialisten. Har I ikke bestilt jeres pakkerejse igennem os, har vi desværre ikke mulighed for at hjælpe jer. På nedenstående link har I dog mulighed for at købe visse udflugter online gennem vores japanske samarbejdspartner: Book udflugter online

Om Japanspecialisten

Vi tilbyder alle vores gæster en vifte af spændende og unikke oplevelser, så jeres ferie kan blive så rig som mulig. Vi laver både færdige rejsepakker og skræddersyede rejser, der passer præcis til jer. Læs mere om vores rejser og send en forespørgsel her: Rejser til Japan

Praktisk information

Det er en god idé at forberede sig godt, inden man ankommer til Japan for første gang. Det er en meget anderledes kultur, og mange ting foregår på en helt anden måde end i vores verden.Vi har sammensat en praktisk guide med gode råd til, hvad man bør overveje, før man rejser afsted mod Japan.
Læs vores guide her