Efterårsferie i Japan 2020

Efterårsferie i Japan 2020

Efterårsferie i Japan 2020

Destinationer: Kyoto, Nara og Tokyo. Udflugtsmuligheder fra Tokyo: Hakone og Nikko
Varighed: 9 dage
Rejseperiode: 10. – 18. oktober 2020
Pris: 21.990 kr. (tillæg for enkeltværelse: 3.000 kr.)
Afrejse: København
Gruppestørrelse: Maksimum 26 personer

Categories: , , ,

Oplev Japan i efterårsferien med det lune vejr. Ingen kender Japan bedre end Japanspecialisten, og vi tilbyder den bedste rejse til Japan. I 2020 tilbyder vi igen en rejse i efterårsferien, hvor I både oplever det traditionsrige Kyoto med de mange templer, den gamle hovedstad Nara og det hypermoderne Tokyo med neonskilte og skyskrabere. Vi har sammensat et program med højdepunkterne i de tre byer. Med vores kyndige rejseleder vil I opleve det bedste Japan har at byde på, men samtidig er der tid og rum til at gå på opdagelse på egen hånd. Dette er rejsen, hvor man får en bedre forståelse for Japan og landets unikke kultur. Turen inkluderer også overnatninger på traditionel japansk ryokan som fuldender oplevelsen på denne rundrejse.

Rejseleder på denne tur er Søren Bjelke. Søren har en forkærlighed for det klassiske Japan med sine gamle templer, smukke haver og navnlig de mange samuraiborge, der stadig står som vidnesbyrd på krigerkulturen, som de fleste forbinder med Japan. Han følger ivrigt med i den traditionelle nationalsport sumo. Læs mere om Søren her: Vores rejseledere

Oversigt

Dag 1 – 10/10 Afrejse fra Danmark
Dag 2 – 11/10 Ankomst til Osaka, lokal sightseeing i Kyoto og velkomstmiddag
Dag 3 – 12/10 Kyotos zen-haver med Sølvpavillonen og Nijo-borgen
Dag 4 – 13/10 Cykeltur i Kyoto med Guldtemplet og Bambusskove
Dag 5 – 14/10 Naras imponerende templer og Shinkansen toget til Tokyo
Dag 6 – 15/10 Sightseeing i Tokyo med bymuseum, Asakusa-templet og robotshow
Dag 7 – 16/10 Fritid i Tokyo. Evt. udflugt til Hakone eller Nikko
Dag 8 – 17/10 Sightseeing med Meiji-helligdommen og Harajuku samt afskedsmiddag
Dag 9 – 18/10 Hjemrejse. Ankomst i Danmark samme aften

Bemærk: Ændringer i programmet kan forekomme pga. vejr eller andre omstændigheder.

Inkluderet i prisen:

 • Fly med KLM: København – Osaka / Tokyo – København
 • Alle lufthavnsskatter og flyafgifter
 • 3 overnatninger på 3* traditionel ryokan i Kyoto
 • 4 overnatninger på 3* hotel i Tokyo
 • 7 x morgenmad, 4 x frokost og 2 x middage
 • Alle indgange og transport jvf. program
 • Dansktalende rejseleder alle dage

Ikke inkluderet i prisen:

 • Måltider og transport ikke nævnt i program
 • Drikkevarer i forbindelse med måltider
 • Udflugt til Hakone med dansk rejseleder (DKK 790)
 • Udflugt til Nikko med engelsktalende guide (DKK 980)
 • Afbestillingsforsikring ved sygdom (kan tilkøbes)
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)

Priser:

Efterårsferie i Japan 2020:EnkeltværelseDelt tosengsværelseTresengsværelse
Pris:24.990 DKK21.990 DKK21.490 DKK

Alle priser er per person.

Overnatning


3* ryokan i Kyoto


(Modelbillede)

Hygge på japansk! Ryokan er et traditionelt japansk hotel. I bor på autentiske værelser, hvor I sover på gulvet på futon-madrasser, der ligger på bløde tatami-måtter.

3* vestligt hotel i Tokyo


(Modelbillede)

Nydeligt hoteller med central placering, så det er nemt at komme rundt og derved få det optimale ud af ferien. Værelserne er veludstyrede og vestlige i stil med eget bad/toilet. De er rene og pæne, omend noget små.

Praktisk information

Det er en god idé at forberede sig godt, inden man ankommer til Japan for første gang. Det er en meget anderledes kultur, og mange ting foregår på en helt anden måde end i vores verden. Vi har sammensat en praktisk guide med gode råd til, hvad man bør overveje, før man rejser afsted mod Japan.
Læs vores guide her

Program for Efterårsferie i Japan 2020 – rejse til Japan med rejseleder

Program

M = inkl. morgenmad, F =inkl. frokost, A = inkl. aftensmad

Dag 1: Afrejse (A(fly))

Jeres fly afgår fra Københavns Lufthavn Kastrup, hvor I møder jeres rejseleder, og vi tjekker ind sammen. Fly fra København til Osaka i Japan med en mellemlanding undervejs. Nyd forplejningen og prøv at sove på den lange tur, så du kan komme den store tidsforskel lidt i møde.

Dag 2: Ankomst til Japan og Kyoto (M(fly),A)

Kiyomizu Temple, Kyoto

Velkommen til Japan! I ankommer til Osaka Lufthavn, hvor I skal gennem immigrationskontrollen og tolden. Herefter tager vi straks af sted med bus til Kyoto, Japans kulturelle skatkammer. Vi stiller vores bagage i vores ryokan og går til en restaurant i nærheden, hvor vi får en dejlig frokost. Derefter er der sightseeing i lokalområdet. inden vi tjekker ind på vores ryokan, Her vil I have et par timer til at slappe af, inden vi skal ud til en lækker velkomstmiddag om aftenen.

Dag 3: Kyotos templer og haver (M,F)

Kyoto_Fushimi Inari

I dag tager vi ud for at udforske flere af Kyotos kulturskatte. I egen bus starter dagen med at besøge den mere end 500 år gamle og meget smukke Sølvpavillon. Vi fortsætter til den imponerende Samurai-borg Nijo med det såkaldte nattergalegulv, der ”kvidrer,” uanset hvor stille man lister sig hen. Gulvet blev lavet så shogunen kunne høre hvis en ninja skulle prøve at liste sig ind for at dræbe ham! Herefter fortsætter vi til Kyoto centrum, hvor vi spiser en fælles frokost i nærheden af Karasuma Oike Stationen, så I efter frokost nemt kan komme videre rundt i byen. Man kan med fordel besøge det nærliggende Nishiki-marked og se nærmere på de mange japanske specialiteter. Et oplagt besøg er Kiyomizu templet, der med den smukke udsigt over et hav af efterårstræer og Kyoto by er en nærmest magisk oplevelse. Hvis I vil lidt uden for byen, kan det anbefales at besøge Fushimi Inari templet (syd for Kyoto Station), der er berømt for sine tusinder af røde shinto-porte.

Dag 4: Guldpavillonen og Arashiyama på cykel (M)

Bamboos at Arashiyama, Kyoto

I dag besøger vi nogle af Kyotos allermest berømte syn. Kyoto var Japans hovedstad fra 794 til 1868 og er stadig landets spirituelle og kulturelle centrum. Byen har en overflod af UNESCO-fredede bygninger, og i dag skal vi se nogle af de mest imponerende. På cykel tager vi ud til den nordlige del af byen, hvor man finder det gyldne tempel, Guldpavillonen. Den UNESCO-fredede pavillon er et enestående smukt syn, som altid er populært. Vær forberedt på mange mennesker – oplevelsen er det hele værd! Herfra kører vi langs ‘Kinukake no michi’, en vej, der forbinder Guldpavillonen og Saga-Arashiyama. Vi fortsætter til Ryoanji-templet, der har en af de flotteste stenhaver i Kyoto, og så videre til den storslåede natur ved Arashiyama med bjerge, søer og bambusskove. Turen slutter i Arashiyama omkring frokosttid hvor I kan beholde cyklerne eller aflevere dem. Ønsker I at beholde cyklerne, kan disse også afleveres ved Kyoto Imperial Palace. Frokost på egen hånd, og resten af dagen er til fri disposition.

Dag 5: Smuttur til Nara og ankomst til Tokyo (M)

Kasuga Shrine, Nara Nara Park

Efter morgenmad på vores ryokan tjekker vi ud, hvorefter vi sender vores bagage til Kyoto Station. Herefter hopper vi på lokaltoget til Nara, hvor vi har en formiddagstur med de vigtigste højdepunkter. Nara er Japans allerførste hovedstad, og til fods besøger vi Todaiji-templet med verdens største bronze-Buddha, og Nara Park med de søde hjorte, som vi kan fodre med riskager, der skal købes i parken. Vi har lidt fritid i Nara, hvor vi også kan finde frokost på egen hånd. Efter frokost tager vi toget tilbage til Kyoto hvor vi henter vores bagage. Herfra fortsætter vi med det legendariske højhastighedstog Shinkansen til det næste stop på turen: Tokyo. Nyd denne oplevelse. Togene kører på sekundet, sæderne vender altid den rigtige vej, og der er pinligt rent. Med 300 km/t kører vi også forbi Fujibjerget. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Tokyo og tjekker ind på vores hotel. I nærområdet findes utallige barer, restauranter, stormagasiner, niche-butikker og caféer. Aftenen er til fri disposition til at gå på opdagelse og finde middag på egen hånd.

Dag 6: Tokyo bymuseum og Asakusa (M,F)

Tokyo_Asakusa_Kannon_Sensoji

Vi vågner op i verdens største metropol, hvor vi begiver os ud på sightseeing. Vi starter med at besøge Tokyo bymuseum (Edo-Tokyo Museum), hvor vi får et indblik i, hvordan den lille fiskerby Edo er blevet til Tokyo, som den ser ud i dag.  Herefter begiver vi os videre til Asakusa Kannon Templet, der er Tokyos ældste og er tilegnet buddhismens gudinde for barmhjertighed, Kannon. Op til templet ligger Nakamise-gaden, og her kan man købe traditionelle japanske varer til en rimelig pris – et godt sted at lede efter souvenirs. Vi spiser frokost et centralt sted i Tokyo, og herefter er resten af dagen til fri disposition. I kan besøge Ginza og Chuo-dori, som er nogle af verdens dyreste gader, hvor man bl.a. finder Sony Center og andre store japanske og internationale butikker. I kan også tage til Akihabara, som er et mekka for dem, der vil se ny elektronik og manga-kultur.

Dag 7: Fritid i Tokyo – evt. udflugt til Nikko (M)

Tsukiji fish market

Hele dagen er til fri disposition. Dagen kan fx bruges på at se på fascinerende arkitektur og moderne kunst i Tokyo Midtown eller besøge den kontroversielle Yasukuni Helligdom, der er tilegnet de japanske døde i 2. Verdenskrig. Et must-see er Shinjuku-området med skyskrabere så langt, øjet rækker. Her ligger også Tokyo Rådhus, hvor I gratis kan komme op og se en panoramaudsigt over byen fra 45. etage. På skyfrie dage kan man se helt ud til Fuji-bjerget! Verdens største fiskemarked er værd at stå tidligt op efter og kan kombineres med en tidlig frokost med dugfrisk sushi. Hvis vejret er godt, er Ueno området med de mange flotte efterårstræer og den store zoo med bl.a. pandaer et godt bud. Endelig kan I også bare sidde og se på mennesker på en af byens mange caféer. I kan også tage på en heldagstur til Nikko, som bestilles i forvejen (se nedenfor).

UDFLUGTSFORSLAG:

HELDAGSTUR TIL HAKONE NATIONALPARK – DKK 790 PER PERSON EXCL. FROKOST
Hakone, Lake Ashi
(Turen skal tilkøbes hjemmefra. Guiden på denne tur er den danske rejseleder)

Hakone Nationalpark ligger tæt på Tokyo og ved foden af Japans mest kendte vartegn – Fuji-bjerget. Det er Tokyo-borgernes absolutte favorit udflugtsmål. Udover at være området med Japans ældste og mest kendte kursted, har Hakone desuden en interessant historie, smukke omgivelser og et svalt klima året rundt. Og så selve symbolet på Japan – Fuji-bjerget! De mange vulkaner i området, inklusive Fuji selv, gør at undergrunden er rig på dampende varme bade med naturligt kildevand. Jeres danske rejseleder tager jer med et lokalt tog fra Tokyo til Hakone, hvor vi tager toget gennem de smukke dale til det udendørs museum, med en fornem samling af moderne skulpturer. Vi kører videre op ad bjerget og tager en svævebane op til den aktive vulkandal Owakudani. Herfra kan det 3.776 meter høje Fuji-bjerg ses, hvis det ikke er for skyet (det er der ofte omkring Mt. Fuji, så der er ingen garanti). Vi tager svævebanen videre ned til Ashi-søen, hvor der på egen hånd kan spises en let frokost, inden vi tager en afslappende sejltur på søen. Efter sejlturen, tager vi en lokal bus tilbage til Yumoto station, hvorfra vi tager toget tilbage til Tokyo. Resten af aftenen er til fri disposition.
 

HELDAGSTUR TIL NIKKO – DKK 980 PER PERSON INKL. FROKOST
Nikko Nikko_temple
(Turen skal tilkøbes hjemmefra)

Helligdommen i Nikko er Japans næstmest populære turistattraktion efter Kyoto, og dette mesterstykke i pomp og pragt er en oplevelse som ingen anden. Nikkos kendetegn er Tosho-gu, Tokugawa-shogunatets mausoleum. Det er her shogunen over dem alle, Ieyasu Tokugawa, ligger begravet. Hans klan styrede Japan i over 250 år, og til bygningen af helligdommen behøvedes 15.000 af Japans dygtigste håndværkere og 2,5 millioner lag bladguld! Nikko adskiller sig markant fra andre helligdomme i Japan. Den er pompøs, luksuriøs og farverig – det modsatte af klassisk japansk minimalisme. Det er også i Nikko, man finder den berømte træudskæring med de tre aber, der ikke hører, ser eller siger noget ondt. På turen kører I i bus med engelsktalende guide, besøger helligdommen, spiser fælles frokost og ser Nikkos smukke nationalpark. Her findes det 97 meter høje Kegon vandfald og Chuzenji søen, der omkranser Nikkos hellige bjerg, vulkanen Nantai. I kører tilbage til Tokyo, hvor turen slutter ved en af de store stationer ca. kl. 19. Jeres guide forklarer jer, hvordan I kommer tilbage til hotellet derfra.
Læs mere om udflugten her: Udflugt til Nikko

Dag 8: Meiji-helligdommen, Harajuku og afskedsmiddag (M,F,A)

Tokyo_Meiji Shrine Japan_Tokyo Shibuya Crossing

I dag tager vi med Tokyos effektive transportsystem på oplevelse i byen. Vi starter dagen med at besøge den smukke Meiji Jingu helligdom, der ligger som en grøn oase midt i storbyen. Her findes også Yoyogi Park, som er kendt for de mange diverse grupper, som samles her i weekenden. Vi fortsætter på gåben til nærliggende Harajuku, der er verdenscentrum for excentrisk gademode. Dette er stedet, hvis I mangler en pink paryk eller et par katteører, og hvad enten I er på udkig efter gaver eller bare et godt grin, er der nok af oplevelser her! Efter fælles frokost er eftermiddagen til egen disposition. I kan bl.a. besøge den nærliggende Shibuya Station. Her kan man stå og falde i staver over mennesker, der myldrer som myrer henover den verdensberømte skrå fodgængerovergang ved Hachiko Exit, omringet af utallige neonreklamer som overgår selv Times Square i New York. Om aftenen mødes vi og spiser en lækker “sayonara” middag på en lokal restaurant efterfulgt af et show i særklasse. Vi skal nemlig til Robot Show – noget helt unikt, som kun kan opleves i Japan! Vær parart til gennemført underholdning.

Dag 9: Retur til Danmark (M, måltider på fly)

Vi flyver fra Tokyo til København med en mellemlanding undervejs. Ankomst i Københavns Lufthavn samme aften.