Dykning i Japan

Dykning i Japan

Sol og strand på Okinawa øerne

Langt mod syd ligger et af Japans mest ukendte feriesteder, de naturskønne Okinawa øer. Okinawa øerne består af 160 små øer og er det perfekte mål for ferierejser med fokus på sol og strand, afslapning og dykning.

Kategori:

Dykkerferie i Japan blandt verdens smukkeste koralrev

Er du interesseret i dykning bør du ikke snyde dig selv for Okinawa. Havet her er utroligt klart, og øerne har nogle af verdens smukkeste og mest velbevarede koralrev. Her er også et væld af eksotiske dyr som havskildpadder og farvestrålende fisk, og hver ø har sin egen charme. Tag på øhop eller vælg den, der passer netop dig. Hovedøen Okinawa har storbyer og det meget imponerende Churaumi Akvarium, andre øer har under 1000 beboere og fantastisk natur over og under vandet. Okinawa er også et godt sted til kør-selv-ferie, og vi kan naturligvis hjælpe med billeje.

”Japans Hawaii” – uden de mange turister

Okinawa øerne ligger på samme breddegrad som Hawaii, og her er varmt året rundt. Til gengæld er her langt fra overrendt som fx Thailand, og hvis man ungår den japanske højsæson, har man næsten det hele for sig selv! Hvide sandstrande og azurblåt hav, så langt øjet rækker. Manglen på turister gør dog også at det meste information om Okinawa er på japansk. Hos Japanspecialisten kender vi alle de gode steder og de bedste overnatnings- og dykkermuligheder. Vi klarer alt det praktiske så I bare kan nyde ferien!

Kontakt Japanspecialisten for mere information

Japanspecialisten har over 35 års erfaring med rejser til Japan. Vi kan skræddersy jeres rejse så den passer til netop jer. Kontakt os i dag på info@japanspecialisten.dk eller ring på 3345 4000.