Japanspecialisten

Danmarks førende udbyder af rejser til Japan

Vi kan tilrettelægge den perfekte rejse for dig

Hvad enten I planlægger en rejse privat eller som firma, som enkeltperson eller i gruppe, med dansksproget rejseleder eller på egen hånd, kan I stole på at vi kan tilbyde jer den bedste rådgivning. Vi kan skræddersy jeres rejse fra I står på flyet til I er hjemme igen. Vi hjælper jer med at få den perfekte Japan-rejse og kan også tilbyde kombinationsrejser med andre destinationer, fx Sydkorea eller Kina. Vi kan sørge for fly, overnatning, underholdning, togbilletter, måltider, guidet sightseeing og meget mere. Bemærk venligst, at vi beskæftiger os med hele rejsepakker og altså ikke kan påtage os kun at arrangere en del af rejsen. På vores hjemmeside har vi et stort udbud af rejsepakker, men vi sammensætter også gerne et unikt tilbud, der passer til netop jeres ønsker.

Uovertruffen rådgivning fra vores eksperter

Vores københavnske kontor ligger centralt ved Hovedbanegården og består af et erfarent team. Flere af vore medarbejdere har japansk baggrund og alle har rig erfaring og viden om Japan. Hvad enten I har brug for konkret hjælp eller blot inspiration, står vi klar med råd og vejledning.

Globalt netværk i ryggen

Vi er en del af JTB, en global virksomhed og en af verdens største rejsekoncerner. JTB startede i Japan tilbage i 1912 og har i dag 29.000 ansatte i 39 lande verden over. Vores globale omsætning hiver os op blandt andre verdensspillere som TUI, Carlson Wagonlit, Thomas Cook og American Express, og JTB har i årevis været på top 5 listen af verdens største rejsebureauer.

Vi er en del af Japans største rejsebureau

Alene i Japan har JTB 885 kontorer, der dækker hele solens rige. Over halvdelen af alle rejser til Japan er arrangeret med JTB enten i forgrunden eller baggrunden. JTB er Japans største rejsebureau, og vores uovertrufne lokale netværk og ekspertise gør, at vi kan tilbyde en række særlige fordele. Vi kan forhandle særligt gunstige fly- og hotelpriser som kommer jer til gode, og vores lokale kontorer kan arrangere alle praktiske ting. Har I lyst til et indblik i de mere usædvanlige aspekter af den japanske kultur i form af forestillinger, guidede ture og events, kan vi også hjælpe med det. Desuden er vi eneforhandlere af Japan Rail Pass, en billet, der giver ubegrænset adgang til det japanske højhastighedstog.

Drømmerejsen starter her

Første stop er vores hjemmeside. Her finder I detaljerede beskrivelser af mange destinationer de danske guidebøger ikke nævner, indførelse i landets unikke kultur, samt tips og gode råd der alt sammen gør, at I er godt klædt på til den fuldendte ferie.

Kontakt os i dag!

Kontakt Japanspecialisten i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig: Kontakt os

Læs mere om vores medarbejdere her: Vores medarbejdere