Bjarke Højland

Jeg har over tyve års erfaring i rejsebranchen, og kom til Japanspecialisten i 2014. Jeg har i mange år specialiseret mig i Østen, og min første oplevelse med Japan var tilbage i 1993, hvor jeg arbejdede som rundrejseleder for Larsen Rejser. Jeg boede i en periode i Kyoto, og jeg har stadig en helt særlig kærlighed til netop denne by med de velbevarede bygninger og minder fra deres gamle kultur og historie, som jeg er meget interesseret i. Samtidig er der en skøn natur i udkanten af byen bl.a. på Hiei-bjerget, der ligger ved Biwa-søen. Her kan man næsten være sig selv og bare nyde freden mellem templerne.
Jeg er også specielt glad for Aso-vulkanen på øen Kyushu. Det er simpelthen en utrolig følelse at tage svævebanen op til det åbne krater. I min fritid læser jeg en del, og jeg synes det er spændende at læse bøger om Japan. Jeg er imponeret over den måde, japanerne har opbygget et supermoderne samfund samtidig med at de har bevaret deres traditionelle håndværk med det smukkeste indenfor keramik, knive og tekstiler. I min fritid elsker jeg at lave mad, og jeg eksperimenterer gerne. Også i det japanske. Det bedste ved det japanske køkken er, at der ikke er ben i sushi!

Kontakt Bjarke

Tlf. 3345 4004
booking@japanspecialisten.dk

Kristian Knub Aarup

At rejse er mit liv! Siden 1992 har jeg arbejdet i rejsebranchen og jeg har prøvet alle dele af denne industri – fra billig charter til den største luksus i privat jet. Men selv en erfaren globetrotter som mig må indrømme, at Japan er noget ganske specielt.
Jeg har været på Japanspecialisten siden 2015, hvor jeg også besøgte landet for første gang. Mit bedste råd til rejsen: Forbered dig godt, inden du rejser. Vi giver masser af nyttige materialer og råd – brug dem! Men indstil dig også på, at lige meget hvor velforberedt du er, så kommer du til at få et kulturchok. Den første dag i Japan er overvældende. Alt er så stort, så crazy! Men hvis du giver det en dag og bruger vores redskaber, så får du en rigtig god oplevelse.
Der var mange ting i Japan, jeg syntes var sjove, fx at man ikke må ryge på den åbne gade, men gerne i en lukket restaurant. Og de der hunde-cafeer, de har. Det er jo hundebiblioteker! Det er en meget anderledes kultur. Men det er netop det specielle ved Japan. Japan har alt. Både det traditionelle og meget respektfyldte, og så også det helt crazy og gak-gak som en robotrestaurant. Det er den her kontrast mellem det snorlige og det skæve – det oplever man ikke andre steder!

Kontakt Kristian

Tlf. 3345 4004
booking@japanspecialisten.dk

Didier Donzé

Jeg har arbejdet i rejsebranchen i snart 15 år, 14 af dem i japanske rejsebureauer i Schweiz og her i Danmark. Jeg har haft mulighed for at rejse til Japan utallige gange, hvilket har hjulpet mig med at opbygge viden, erfaring og passion for dette vidunderlige land.

Mine favorit steder/aktiviteter i Japan?
At bade i landets bedste varme kilder i Kurokawa Onsen, at vandre omkring på Kumamoto-borgen, snorkling på Tokahasi-øen, opleve kunst på Naoshima-øen, besøge Adachi Kunst Museum tæt på Matsue og holde picnic i Shinjuku Gyoen i Tokyo. Japan har så mange ting at tilbyde, afhængig af dine interesser. Jeg hjælper dig med at planlægge din fremtidige rejse til Japan i detaljer, så du får det bedste ud af din tur. Udover Japan, vil jeg med glæde også hjælpe med at arrangere en rejse til Sydkorea.

Jeg er oprindeligt fra Lausanne, Schweiz. Jeg har boet og arbejdet i København i 5 år.

Ayako Ikeda

Da jeg flyttede til Danmark i 2014 havde jeg et ønske om at finde et job, hvor jeg kunne bringe Japan og Danmark tættere sammen. Da jeg allerede havde 4 års erfaring fra rejsebranchen i Tokyo, var denne branche det naturlige valg for mig.
Jeg er vokset op i Tama området i den vestlige del af Tokyo. Området er brugt i flere Ghibli film, og jeg synes det er lidt anderledes fra det generelle billede folk normalt har af Tokyo, da der er grønnere og en mere afslappet atmosfære.
Når jeg rejser til Japan, besøger jeg tit Nagano prefekturet, som jeg er meget glad for. Man kan nyde vandreture i Kamikochi, besøge det velbevarede historiske slot i Matsumoto, se det smukke Zenkoji tempel i Nagano, samt hygge sig på en ryokan og slappe af i de dejlige varme kilder med god mad og sake. Der er præcis hvad jeg har brug for på min ferie!
Jeg har en stor interesse for mad, så i min fritid nyder jeg både at lave mad og spise ude.
Som back office assistent sørger jeg for, at jeres rejse til Japan bliver en god oplevelse for alle.

Kontakt Ayako

Tlf. 3345 4004
booking@japanspecialisten.dk

Sigge Ludvigsen

Min interesse i Japan udsprang fra nogle af de første anime-serier, som blev vist i Danmark. Det udviklede sig til, at jeg sidenhen har studeret japansk ved Copenhagen Business School og senere fordybet mig i kulturen på Tværkulturelle studier ved Københavns Universitet.
Jeg har rejst i Japan flere gange og været på udveksling til et universitet i Tokyo. Dét som virkelig fascinerer mig ved Japan er, hvordan nyt og gammelt blander sig i skøn forening. Specielt husker jeg at have set et lille traditionelt tempel omringet af skinnende højhuse med glasfacader. Denne forening af gamle traditioner og den nyeste teknologi skinner igennem overalt i det japanske samfund på en måde, som jeg ikke har set andre steder.
Som backoffice assistent sørger jeg for, at I får de bedste hoteller til den bedste pris, og at alle detaljerne i jeres rejse hænger sammen.

Kontakt Sigge

Tlf. 3345 4004
booking@japanspecialisten.dk