Bjarke Højland

Jeg har over tyve års erfaring i rejsebranchen, og kom til Japanspecialisten i 2014. Jeg har i mange år specialiseret mig i Østen, og min første oplevelse med Japan var tilbage i 1993, hvor jeg arbejdede som rundrejseleder for Larsen Rejser. Jeg boede i en periode i Kyoto, og jeg har stadig en helt særlig kærlighed til netop denne by med de velbevarede bygninger og minder fra deres gamle kultur og historie, som jeg er meget interesseret i. Samtidig er der en skøn natur i udkanten af byen bl.a. på Hiei-bjerget, der ligger ved Biwa-søen. Her kan man næsten være sig selv og bare nyde freden mellem templerne.
Jeg er også specielt glad for Aso-vulkanen på øen Kyushu. Det er simpelthen en utrolig følelse at tage svævebanen op til det åbne krater. I min fritid læser jeg en del, og jeg synes det er spændende at læse bøger om Japan. Jeg er imponeret over den måde, japanerne har opbygget et supermoderne samfund samtidig med at de har bevaret deres traditionelle håndværk med det smukkeste indenfor keramik, knive og tekstiler. I min fritid elsker jeg at lave mad, og jeg eksperimenterer gerne. Også i det japanske. Det bedste ved det japanske køkken er, at der ikke er ben i sushi!

Kontakt Bjarke

Tlf. 3345 4004
booking@japanspecialisten.dk

Didier Donzé

Jeg har arbejdet i rejsebranchen i snart 15 år, 14 af dem i japanske rejsebureauer i Schweiz og her i Danmark. Jeg har haft mulighed for at rejse til Japan utallige gange, hvilket har hjulpet mig med at opbygge viden, erfaring og passion for dette vidunderlige land.

Mine favorit steder/aktiviteter i Japan?
At bade i landets bedste varme kilder i Kurokawa Onsen, at vandre omkring på Kumamoto-borgen, snorkling på Tokahasi-øen, opleve kunst på Naoshima-øen, besøge Adachi Kunst Museum tæt på Matsue og holde picnic i Shinjuku Gyoen i Tokyo. Japan har så mange ting at tilbyde, afhængig af dine interesser. Jeg hjælper dig med at planlægge din fremtidige rejse til Japan i detaljer, så du får det bedste ud af din tur. Udover Japan, vil jeg med glæde også hjælpe med at arrangere en rejse til Sydkorea.

Jeg er oprindeligt fra Lausanne, Schweiz. Jeg har boet og arbejdet i København i 5 år.

Martin Ørsted Pedersen

Min fascination af Japan stikker dybt! Med 16 års erfaring med Asien i bagagen, startede jeg i 2017 hos Japanspecialisten. Her prioriteres oplevelserne: Om det er den japanske kultur, natur, historie, gourmet-mad eller det er et ønske om, at finde frem til det mere autentiske, at komme lidt bag facaden af de lokale skikke, eller et kig under havets blå overflade – så kan jeg hjælpe!
Med flere års ophold i udlandet, stor rejseerfaring i alle dets former – både med og uden børn – udvikles rejserne med en dynamisk tilgang til at skræddersy rejser og oplevelserne.

Jeg bliver tit spurgt om hvad der er det bedste i Japan, og mit svar er:
Det er alle de enestående indtryk og oplevelser man bliver forkælet med i en så overvældende grad. Hver rejse har sin egen charme og formål.

Den bedste rejse, er dén rejse, som giver den enkelte kunde de bedste oplevelser.
Mine værktøjer er stor rejseviden fra det meste af verden, god sans for at kunne lytte og afdække behov, samt forstå drømme og tanker i kombination med, at jeg deler ud af egen rejseerfaring.  Sammen skaber vi jeres ønskede rejsearrangement. Ofte udvikles med fælles eventyrlyst oplevelser som jeg ikke selv kendte, når der i processen skal sættes ord og farver på Jeres drømme. Japan er meget unikt, autentisk og en spændende oplevelse for livet.

Jeg glæder mig til at hjælpe med jeres rejse!

Kontakt Martin

Tlf. 3345 4004
booking@japanspecialisten.dk

Ayako Ikeda

Da jeg flyttede til Danmark i 2014 havde jeg et ønske om at finde et job, hvor jeg kunne bringe Japan og Danmark tættere sammen. Da jeg allerede havde 4 års erfaring fra rejsebranchen i Tokyo, var denne branche det naturlige valg for mig.
Jeg er vokset op i Tama området i den vestlige del af Tokyo. Området er brugt i flere Ghibli film, og jeg synes det er lidt anderledes fra det generelle billede folk normalt har af Tokyo, da der er grønnere og en mere afslappet atmosfære.
Når jeg rejser til Japan, besøger jeg tit Nagano prefekturet, som jeg er meget glad for. Man kan nyde vandreture i Kamikochi, besøge det velbevarede historiske slot i Matsumoto, se det smukke Zenkoji tempel i Nagano, samt hygge sig på en ryokan og slappe af i de dejlige varme kilder med god mad og sake. Der er præcis hvad jeg har brug for på min ferie!
Jeg har en stor interesse for mad, så i min fritid nyder jeg både at lave mad og spise ude.
Som back office assistent sørger jeg for, at jeres rejse til Japan bliver en god oplevelse for alle.

Kontakt Ayako

Tlf. 3345 4004
booking@japanspecialisten.dk

Sigge Ludvigsen

Min interesse i Japan udsprang fra nogle af de første anime-serier, som blev vist i Danmark. Det udviklede sig til, at jeg sidenhen har studeret japansk ved Copenhagen Business School og senere fordybet mig i kulturen på Tværkulturelle studier ved Københavns Universitet.
Jeg har rejst i Japan flere gange og været på udveksling til et universitet i Tokyo. Dét som virkelig fascinerer mig ved Japan er, hvordan nyt og gammelt blander sig i skøn forening. Specielt husker jeg at have set et lille traditionelt tempel omringet af skinnende højhuse med glasfacader. Denne forening af gamle traditioner og den nyeste teknologi skinner igennem overalt i det japanske samfund på en måde, som jeg ikke har set andre steder.
Som backoffice assistent sørger jeg for, at I får de bedste hoteller til den bedste pris, og at alle detaljerne i jeres rejse hænger sammen.

Kontakt Sigge

Tlf. 3345 4004
booking@japanspecialisten.dk