VILKÅR FOR KØB AF JAPAN RAIL PASS

VIGTIG INFORMATION TIL JAPANSKE STATSBORGERE:

Fra 1. juni kan japanske statsborgere købe Japan Rail Pass, hvis de kan fremvise bevis på at have boet i samme land udenfor Japan i mindst 10 år. Særlige krav gælder, læs mere ved at klikke på linket nedenfor.
Vi beder dig omhyggeligt læse vores betingelser og de nye regler for Japan Rail Pass og japanske statsborgere. I slutningen af bookingprocessen skal du bekræfte, at du er indforstået med betingelserne for bestilling af Rail Pass.
Læs vores betingelser her: Betingelser for køb af Japan Rail Pass
Læs om de nye regler for japanske statsborgere her: Information til japanske statsborgere om Japan Rail Pass

Det er den rejsendes ansvar, at sørge for den rette dokumentation, der skal fremvises ved veksling af Rail Pass voucher i Japan. Japanspecialisten kan ikke påtage sig ansvar for, at kunden har den rette dokumentation.

Vi kan refundere dit Japan Rail Pass, hvis du ikke har haft mulighed for at bruge det. Hvis voucheren stadig er gyldig, skal den returneres til os enten via aflevering på vores kontor eller via posten. Send en mail eller et brev med dit ordre- eller fakturanummer, samt dine konto oplysninger, så tilbagebetaler vi togpasset mod et annulleringsgebyr på 400 kr. pr. pas. Refundering skal senest ske 364 dage efter udstedelsesdatoen.

To stykker bagage må medbringes gratis. For hvert stykke bagage gælder følgende begrænsninger:

  • Den kombinerede længde, højde og bredde ikke må overstige 250 centimeter, længden må ikke overstige to meter, og vægten må ikke overstige 30 kg.

Udover den ovennævnte begrænsning er det også tilladt at bringe ting såsom paraplyer, krykker, stokke og håndtaske .

Det er dog meget sparsomt med bagageplads på togene, og vi anbefaler derfor, at I rejser med så lidt oppakning som muligt eller evt. sender større bagage med den lokale bagageservice kaldet ’takyuhaibin’.

Det er ikke anbefalet at tage barnevogn med. Rejser I med Green (1. klasse), så er der noget mere plads til tasker og lignende.

Pladsreservationer kan kun laves i Japan, og først efter du har vekslet din exchange order til et Japan Rail Pass. Det koster ikke noget at reservere pladsbilletter, når du har et Japan Rail Pass.

Tag togpasset med dig til nærmeste JR-station og gå til bookingskontoret Midori no Madoguchi. Det er altså ikke muligt at booke pladser via internettet eller uden for Japan.

Japan Rail Pass gælder på alle toglinjer som drives af Japan Rail (JR). Det inkluderer bl. a. Shinkansen (ikke Nozomi og Mizuho), Narita Express samt visse lokale toglinjersom f.eks. Yamonote-line i Tokyo. Togpasset kan anvendes på lokale JR-busser.

Japan Rail Pass dækker IKKE i metroen.

For mere information, se venligst JR´s hjemmeside: http://www.japanrailpass.net/en/

På hjemmesiden www.hyperdia.com/en finder du tidstabeller, forslag til rejseruter og priser i yen.

Ordinary er 2. klasse og Green regnes for 1. klasse.

Forskellen på de to klasser er, at Green tilbyder lidt bredere sæder, mere benplads og ekstra plads til bagage.  Alle rejser på Green må bookes i forvejen, da man skal have reserveret siddeplads. (Vær venligst opmærksom på, at Green ikke altid findes på alle strækninger.)

Ja, du kan købe ligeså mange togpas du ønsker.

Er du usikker på, om det kan betale sig at købe et Japan Rail Pass, kan du anvende denne hjemmeside: www.hyperdia.com/en
Der indsætter du de strækninger, du planlægger at rejse, og kalkulatoren viser både tidstabel og pris i japanske yen.
Som tommelfinderregel anbefaler vi et 7-dages togpas, hvis du skal rejse Tokyo – Kyoto tur og retur.
Selve kuponen giver ikke tilladelse til kørsel på JR linjer. Du skal veksle din kupon på en af tog-stationerne i Japan, så får du udstedt et togpas. Her er de stationer, der udsteder Japan Rail Pass: Stationer hvor du kan indløse Japan Rail Pass (engelsk)

Du skal indløse din kupon til et Japan Rail Pass, inden for tre måneder efter udstedelsesdatoen.

Dette gøres på stedet i Japan, samtidigt med du indløser din exchange order. Du kan frit sætte en valgfri aktiveringsdato, så længe det er inden for en 30-dages periode fra og med indløsningsdatoen.
Ex. Du veksler din exchange order til dit Japan Rail Pass den 1. april men vælger, at starte det den 29. april.

Via vores hjemmeside kan du bestille og betale online, så vi får alle de oplysninger som behøves. I behøver ikke at have jeres pas eller pasnummer, når I køber exchange orderen af os. Nedenstående oplysninger rækker:

  • Navn (samtlige efternavne og navne som stavet i passet)
  • Adresse og telefonnummer
  • Faktureringsadresse (hvis det er en anden end ovenstående)
  • E-mail
  • Afrejsedato fra Danmark

Følgende personer kan købe Japan Rail Pass:

  • Ikke-japanske statsborgere med turistvisum (danske statsborgere får automatisk et 3-måneders turistvisum ved indrejse til Japan.)
  • Japanske statsborgere, der kan fremvise bevis på at have boet i det samme land udenfor Japan i mindst 10 år. Særlige krav gælder, læs mere her: Japan Rail Pass for japanske statsborgere

BEMÆRK:

  • Skal man være i Japan mere end 3 måneder, kan man IKKE benytte Japan Rail Pass.
  • Det er den rejsendes ansvar, at sørge for den rette dokumentation, der skal fremvises ved veksling af Rail Pass voucher i Japan. Japanspecialisten kan ikke påtage sig ansvar for, at kunden har den rette dokumentation.

Børn:
For børn under 6 år er det gratis at køre med Japan Rail, dette er dog uden eget sæde. For et barn mellem 6 og 11 år betales der halv pris af voksen. Barnets alder og fødselsdato skal opgives ved bestilling af Japan Rail Pass.

En Japan Rail Pass kupon, skal byttes til det aktuelle Japan Rail Pass i Japan, senest 3 måneder efter udstedelsen i Danmark. Ved ombytning fra kupon til pas, kan du samtidig aktivere passet på til ønskede startdato. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os personligt for bestilling af dit Japan Rail Pass, men vi anbefaler at du benytter dig af vores online bestilling.

Nej. Den exchange order vi udsteder SKAL sendes med post – alternativt hentes på vores kontor på Vesterbrogade 6D 2.sal, 1620 København V.

Japan Rail Pass kan ikke købes i Japan, så det skal købes inden rejsen. Du køber det på vores hjemmeside her: Køb Japan Rail Pass online.
Vi sender Japan Rail Pass med posten alle hverdage. Hvis du bestiller inden kl. 13, sender vi din ordre samme dag. Det tager ca. 7-10 hverdage for et Japan Rail Pass at komme frem med posten. Bestil i god tid, og helst senest tre uger inden afrejse fra Danmark. Ekspres levering kan også arrangeres (hverdag til hverdag).

Du kan vælge at afhente dit Japan Rail Pass direkte på vores kontor i København. Bestillinger foretaget inden kl. 13 på en hverdag vil kunne afhentes fra samme dag efter kl. 15. Tjek vores åbningstider og adresse her: Kontakt os.