VIGTIGT: Japan Rail Pass salg midlertidig lukket

Grundet de nuværende anbefalinger fra regeringen om Corona-situationen, har vi hos Japanspecialisten valgt at suspendere salget, indtil Japan åbner op for indrejse af turister. De kunder, som har brug for et Japan Rail Pass i perioden kan læse om muligheden for at købe det i Japan her.

Japan Rail Pass – et japansk interrailkort

Japan har et af verdens mest udviklede togsystemer og med højhastighedstog som Shinkansen kommer man let omkring til forskellige dele af landet. Japan Rail Pass er et interrailkort, som kan anvendes stort set ubegrænset på alle Japan Railway-linjer (JR-linjer) i hele Japan*, hvilket gør togpasset til et såvel miljøvenligt som prisvenligt valg. Med et Japan Rail Pass i hånden bliver rejsen både en bekvem og uforglemmelig oplevelse!

* gælder ikke Shinkansen Nozomi, Shinkansen Mizuho og samtlige nattog

Typer af togkort

fbcover5

Det landsdækkende togkort findes i to varianter Green (1. klasse) og Ordinary (2. klasse) og kan købes enten som 7-, 14- eller 21-dages pas.
Børn fra 6 år t.o.m. 11 år rejser for halv pris.
Børn under 6 år rejser gratis men har ingen reserveret siddeplads.

Undgå gebyret – book online

Køb dit togpas online, så sender vi det hjem til dig med posten, ellers også kan du komme og hente det på vores kontor. Booker du ikke online, så kommer der et gebyr på 250 DKK per pas.

Køb af billetter på stedet?

JRP

Det er også nemt at købe normale togbilletter på stedet. Da går I helt enkelt hen til nærmeste togstation og køber dem ved disken.

Tænk på om I kun skal rejse rundt i fx Tokyo, for så kommer det ikke til at betale sig at have et Japan Rail Pass. Passet anbefales, når man skal ud på rejser med længere strækninger såsom Tokyo – Kyoto tur/retur eller hvis man rejser mellem flere forskellige steder.

Nogle eksempler:
Tokyo – Kyoto tur/retur: ca. 1.800 DKK
Narita Lufthavn – Tokyo tur/retur: ca. 400 DKK

Hvem er berettiget til at bruge Japan Rail Pass?

Alle som rejser ind i Japan på et dansk pas og får et 90-dages ”Temporary Visitor Visa” har ret til at bruge Japan Rail Pass (alle danske statsborgere får dette automatisk ved ankomst til Japan, forudsat man ikke allerede har et studievisum eller arbejdsvisum udstedt af den japanske ambassade i sit pas).
Fra og med den 1. juni 2017 kan japanske statsborgere også købe Japan Rail Pass, hvis de kan bevise, at de har boet i samme land uden for Japan i mindst 10 år. Særskilte vilkår gælder, læs venligst mere ved at klikke på linket nedenunder.

Læs mere om vilkårene her:

Køb og leveringsproces

  • Planlæg din rejse for at få styr på om du har brug for et Japan Rail Pass. På www.hyperdia.com/en/ kan du søge og planlægge din rejse.
  • Bestil dit togpas online her på vores hjemmeside.
  • Når vi har modtaget din bestilling udsteder vi en exchange order voucher og sender den til dig med posten. Du kan også vælge at hente dem på vores kontor.
  • Tag voucheren med til Japan og indløs den på et ”Exchange Office”.
  • Start rejsen!

Alle ordrer som kommer ind inden kl. 13 på en hverdag, er klar til kl. 15 samme dag, hvor de kan hentes på kontoret eller bliver sendt med posten.

Gratis levering tager ca. 2 uger, da vi sender via Post Nord. Vi beder jer om at bestille togpas i god tid, og helst senest tre uger inden afrejse fra Danmark. Ekspres levering kan også arrangeres (hverdag til hverdag)

Køb Japan Rail Pass her