VIGTIGT: Japan Rail Pass salg midlertidig lukket

Grundet de nuværende anbefalinger fra regeringen om Corona-situationen, har vi hos Japanspecialisten valgt at suspendere salget, indtil Japan åbner op for indrejse af turister. De kunder, som har brug for et Japan Rail Pass i perioden kan læse om muligheden for at købe det i Japan her.

Japan Rail Pass er et rabattogkort, som kan købes for 7, 14 eller 21 dage. Inden du bestiller Japan Rail Pass, kontroller venligst at du er berettiget til at benytte det.

DU SKAL OPFYLDE FØLGENDE KRITERIE:

  • Turist som rejser ind i Japan på et dansk pas*
    Som turist med dansk pas vil du modtage et 90-dages ”Temporary Visitor Visa” ved ankomst til Japan, forudsat at du ikke har et studievisum eller arbejdsvisum fra den japanske ambassade i dit pas.

Nyt fra og med den 1. juni 2017 er, at også visse japanske statsborgere kan købe Japan Rail Pass. Som japansk statsborger skal du opfylde følgende kriterie:

  • Have boet i Danmark i mindst 10 år i træk og kunne bevise dette skriftligt
    Dit bevisdokument får du fra den japanske ambassade. Det er også der, du skal henvende dig med eventuelle spørgsmål angående bevisdokumentet. Du skal have modtaget det korrekte papir fra ambassaden, inden du laver en bestilling hos os. Dokumentet fra ambassaden skal være udstedt tidligst seks måneder inden og senest samme dag du bestiller Japan Rail Pass hos os. Læs mere på følgende link: Japan Rail Pass for japanske statsborgere

Børn fra 6 år t.o.m. 11 år rejser for halv pris. Børn under 6 år rejser gratis men har ingen reserveret siddeplads.
* Selvom du ikke har et dansk pas, kan du også bruge Japan Rail Pass, men vi vil dog pointere, at det er dit eget ansvar at tjekke, om du har det rigtige visum i dit pas, og vi kan ikke udtale os om andre landes visumregler. Kontakt ambassaden hvis du er i tvivl.