af

Race_car_driving_formula_1_aHusk, Japanspecialisten tilbyder mange spændende udflugter og oplevelser – lige nu har vi fx de meget eftertragtede billetter til Formel 1 i Japan. Suzuka-banen ligger 50 km fra Nagoya og er nem at komme til med tog. Banen har været vært for Formel 1 siden 1987, og det var bl.a. her, at Ayrton Senna og Alain Proust havde deres legendariske kamp om sejren i 1989. Med sit unikke 8-tals design og nogle af de allersværeste sving i F1 er Suzuka-banen favorit både blandt fans og racerkørere.

 

Kom til Formel 1 med Japanspecialisten dette efterår!

Race_car_driving_formula_1_bNetop nu har vi stadig 2 billetter tilbage som gælder til alle 3 dage af efterårets turnering den. 6 – 8 oktober 2017. Billetterne er i en af de bedste kategorier, nemlig B1 række 8 plads 1 & 2. Fra denne plads har man udsyn til det første sving på banen, banens U-turn og også mange andre skarpe sving. Netop denne sektion af banen giver mange muligheder for overhaling og er derfor et af de bedste steder at se Japans Grand Prix.

Totalprisen for to billetter til alle tre dage er kr. 6700,-

Billetterne kan afhentes på vort kontor eller mod gebyr blive sendt med posten. Kontakt os for mere information.

Billetter til robotshow, sumo-kampe og meget mere med Japanspecialisten

Sport_Sumo-combatHvis du har lyst til at opleve Formel 1 en anden gang, eller vil have hjælp til at komme ind til en sumo-kamp, en kabuki-forestilling eller det berømte og crazy robotshow i Tokyo, så er du kommet til det rette sted. Japanspecialisten hjælper med glæde med booking af billetter, hvis du bestiller en pakkerejse gennem os. Læs mere om nogle af vores tilbud her: Typisk japansk