Japan_People_maiko_temple_prayer

Vi har tilrettelagt en spændende ny rundrejse i Japan, der udnytter feriedagene i forbindelse med Kristi Himmelfart, Store Bededag og Pinse bedst muligt. I skal derfor kun tage 5 hverdage fri for at få en 12 dages rejse!

Rejsen hedder Japan Bag Facaden, og lægger vægten på at komme helt tæt på det japanske folk, deres dagligdag og deres spændende historie. Sammen med dansk ekspertrejseleder besøger I både storbyen Tokyo og den gamle hovedstad Kyoto, men også landlige områder hvor livet stadig leves som for hundreder af år siden.

Samtidig er vejret i denne periode dejligt varmt, hvad der svarer til en perfekt dansk sommerdag.

Pris fra 19.990 inkl. fly, transport og entréer, hotel, de fleste måltider og dansk rejseleder alle dage. Rejsedato 29. maj – 9. juni 2014.

Læs mere og tilmeld dig rejsen her: Japan Bag Facaden