Information om oversvømmelser & jordskred som følge af uvejret i Japan

Information om oversvømmelser & jordskred som følge af uvejret i Japan

Det kraftige regnvejr i starten af juli har forårsaget oversvømmelser og jordskred der bl.a. har ledt til materielle skader i dele af det vestlige Japan, primært i præfekturene Hiroshima og Okayama.
De hårdest ramte områder er bla. Kumano-området i Hiroshima præfekturet samt Kurashiki-området i Okayama præfekturet. Byerne Hiroshima og Okayama er ikke berørt, og det meste fungerer som normalt.

Japanspecialisten får løbende rapporter bl.a. fra vort eget personale der lige nu befinder sig på rundrejser forskellige steder i landet.
Vi skal hilse fra Machiko fra vort svenske kontor, som er i Hiroshima & på Miyajima, samt fra Erik & Sigge fra vort danske kontor, der er i Takayama.
De fortæller at det ikke er noget problem for vores gæster at besøge eller rejse til/fra disse steder. Specielt nu hvor vejret er stabiliseret.
Der er dog nogle få toglinjer (bl.a. Takayama Honsen mellem Nagoya og videre til Toyama) som midlertidigt er indstillet og erstattet af busser.

Japanspecialisten har allerede været i kontakt med de af vores gæster, som bliver blevet berørt af disse ændringer indenfor den nærmeste fremtid, og vi fortsætter naturligvis med at følge udviklingen.

Alle vores gæster er som altid velkomne til at kontakte os for mere detaljeret information. Husk at have jeres ordrenummer klar for hurtig betjening.

By | 2018-07-16T08:07:26+00:00 16/07/2018|Nyheder|